Header about

A Great Working Day. Delivered.

Mi vagyunk a Lyreco

A Lyreco csoport sokkal több, mint az alapvető munkahelyi megoldások szállítója. Partnerszervezeteinkkel együtt arra törekszünk, hogy egy jobb munkahelyi világot teremtsünk.  

 

Neves beszállítókkal működünk együtt annak érdekében, hogy egyre több olyan termék legyen a kínálatunkban, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, és biztosítsuk azokat az információkat, amelyekre az embereknek ahhoz van szükségük, hogy megértsék beszerzéseik hatását. A helyi ismereteket globális kapcsolatokkal ötvözve erős kapcsolatokat építünk ki partnereinkkel, hogy előrelépést érjünk el a munkahelyi fenntarthatóság terén. 

 

Az 1926 óta magántulajdonban lévő Lyreco csoport 25 európai és ázsiai országban van közvetlenül jelen, és négy kontinens további 16 piacát fedi le partnerforgalmazók hálózatán keresztül. Európa vezető vállalataként és a világ harmadik legnagyobb munkahelyi termékek és szolgáltatások forgalmazójaként arra törekszünk, hogy etikus és fenntartható módon végezzük tevékenységünket a helyi közösségekben, hogy elősegítsük az ott élő és dolgozó emberek jóllétét és biztonságát.

Climber on top mountain

Úttörő szerepet játszik minden munkahelyi termékek fenntartható biztosításában, hogy a munkatársak a legfontosabbakra összpontosíthassanak.

A küldetésben 12 000 Lyreco-alkalmazott osztozik.

A biztonságot, jóllétet és produktivitást fokozó termékek és szolgáltatások 

Folyamatosan újítjuk és bővítjük kínálatunkat, hogy minden munkahelyi igényt kielégítsünk: irodaszerek, bútorok, informatikai eszközök, nyomtatási megoldások, egyéni védőeszközök, higiénia, kávé és étkeztetés. 

Az irodában

office

Az otthoni munkavégzés során

at home

Ipari környezetben

industrial
background about lyreco

A Lyreco világa

42 countries

40

ország

17 helyi leányvállalatunkkal és egy munkahelyi biztonsággal foglalkozó szakértői központtal 25 európai és ázsiai országban vagyunk közvetlenül jelen. Emellett 13 stratégiai forgalmazó partnerből álló hálózatot hoztunk létre, amely további 15 piacot szolgál ki Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, Európában és az ázsiai csendes-óceáni térségben

10000 employees

12 000

alkalmazott

A Lyreco munkatársai jelentik az alapján annak a kiemelkedő színvonalnak, amelyet napi rendszerességgel kínálunk ügyfeleinknek.

A fenntarthatósághoz hozzájáruló munkahelyek támogatása 

Ügyfeleink arra törekednek, hogy olyan munkahelyeket hozzanak létre, amelyek támogatják alkalmazottaik jóllétét és biztonságát, és hozzájárulnak bolygónk védelméhez. 

Célunk, hogy személyre szabott tanácsadással és szolgáltatásainkkal segítsük őket a megfelelő fenntartható megoldások megtalálásában, és felállítsuk a körforgásos gazdaság szabványait a munkahelyek számára.  

Az ENSZ Globális Megállapodásánaktagjaként 2004 óta minden évben közzétesszük Fenntarthatósági jelentésünket, amelyben kiemeljük azokat az intézkedéseket, amelyeket ambiciózus fenntarthatósági céljaink elérése érdekében hozunk, és amelyekkel támogatjuk ügyfeleinket a saját céljaik megvalósításában. 

Támogatjuk a fenntartható munkahelyeket

Ügyfeleink célja, hogy munkatársaik számára olyan munkakörnyezetet biztosítsanak, amely kézzelfogható előnyökkel jár az emberek és a környezet számára egyaránt.

A kiváló teljesítmény a biztosíték, hogy az ügyfeleink kielégítésére tett összes lépést a lehető legfenntarthatóbb módon érjük el.

Az ENSZ Global Compact tagjaként 2004 óta a Lyreco Group közzéteszi éves vállalati társadalmi felelősségvállalási jelentését.

smiling kids at school

Lyreco For Education

Pénzgyűjtés gyermekek oktatására

A Lyreco vállalati kultúrájának része, hogy minden munkatársunkat arra ösztönözzük, hogy időt fordítson különböző jótékonysági kezdeményezésekre. 

 

A Lyreco For Education program révén olyan pénzgyűjtő tevékenységeket folytathatnak, amelyekkel jobb hozzáférést biztosítanak az oktatáshoz a szegény körülmények között élő gyermekek számára. 

man holding camera

Lyreco hírek

Nézze meg a Lyreco legfrissebb újdonságait magazin rovatunkban! 

e shop

Lyreco E-SHOP

Egy megoldás, egy kapcsolat, egy webshop minden munkahelyi igényhez!

Látogasson el az e-shopba

Olvasson tovább

Magazinunkból
Nagyszerű munkanap