woman

10 000 munkahelyi termék

Az irodai felszereléstől az egyéni védőeszközökig.
webshop

Vásároljon online és használja ki teljes mértékben ügyfélfiókja előnyeit:

  • könnyű és intuitív vásárlás
  • ingyenes riportáló rendszerek
  • kedvencek listája a gyors rendelésekhez
  • 17:30-ig leadott rendelések másnap kiszállításra kerülnek, kártyás fizetési lehetőséggel, összevont számlákkal

Csatlakozz a több mint 14,500 aktív ügyfélhez.

brands

HOSSZÚSÁGÚ PARTNERSÉG A HÍRESEBB MÁRKÁKKAL

A Lyreco kiválasztja a legjobb, világhírű munkahelyi termékeket. Az irodaszerektől, tollaktól és írószerektől kezdve a papíron, a higiéniai termékeken át az egyéni védőeszközökig.


A megbízható beszállítókkal való hosszú távú partnerségünknek köszönhetően közös felelősséget hoztunk létre a környezet tiszteletben tartása, az előírások és az etika betartása érdekében az évek során. Mindezt úgy, hogy folyamatosan a legjobb minőséget és a legjobb árat kínáljuk.

Tudjon meg többet

own brand products

LYRECO TERMÉKEK

Papír, tollak és írószerek, újrahasznosítható, környezetbarát tonerek, iratrendezők, klasszikus és professzionális tisztítószerek: a Lyreco a saját márkájú termékek széles választékát fejlesztette ki.


Jelenleg több mint 1500 referenciát kínálunk ügyfeleinknek, hogy a minőségi, megfizethető termékeket összhangba hozzák fenntarthatósággal.

Az összes Lyreco termék, a Budget termékcsaládtól a Premium termékcsaládig, minőségi alternatívát kínál, amely kielégíti a minőségi irodaszerek iránti igényt. Gondosan választják ki és a szabványoknak megfelelően gyártják, valamint akkreditált független intézmények ellenőrzik őket.

Fedezze fel a Lyreco termékeket

Környezetvédelmi, munkaügyi és emberjogi ellenőrzések

factory

Az elszámoltathatóságra és a fenntarthatóságra vonatkozó szabványaink folyamatos betartásának biztosítása érdekében a Lyreco Group QSS csapata évente közvetlenül ellenőrzi a Lyreco partnereket.

Success story

A Lyreco leegyszerűsítette a rendelést és a kiszállítást az Orion 32 üzletének

Számunkra prioritás az ügyfeleink számára leegyszerűsíteni a rendelés menetét és a kiszállítást. Vásárlóink szerettek volna teljes képet kapni a különleges termékeinkről és a rendelések gyakoriságáról. A rendelések irányítása és a riportok szükség szerű monitorozása már a kezdetektől fontos volt.

Minden Orion tégla- és habarcsbolt külön rendeli meg a termékeket az irodaszerek és a higiéniai kínálatból, saját preferenciái szerint. Gondoskodtunk arról, hogy az ügyfél előzetesen tesztelhesse a termékeket.

Egyes üzletek jól ismert márkák termékeit vásárolják meg, mások inkább Lyreco termékcsaládunkat részesítik előnyben, amely minőségi alternatívát kínál kedvezőbb áron.

Ügyfeleink nagyra értékelik az áruk másnapi kiszállítását, a jelentési rendszereket és az összevont számlákat. Az akciókat, kedvezményeket és mindezek felett Lyreco ügyfélmenedzserünk személyes hozzáállását is.

Ön is egyike lehet 14 500 ügyfelünknek, és élvezheti azokat a szolgáltatásokat, amelyeket hosszú távon elégedett ügyfeleink is értékelnek.

Orion Trade

 

Különösen a rendelés módja nyűgözött le minket, ami nagyon hasznos számunkra, különösen a 32 üzletünk üzemeltetése szempontjából, hiszen így külön-külön is meg tudják rendelni az árut.

Silvia Havel
Invoice manager, Orion Trade
Lyreco Logo

Fedezze fel Lyreco sikertörténeteket

Van kérdése tevékenységeinkről és arról, hogyan formáljuk a Lyreco-nál ezt az állandóan változó iparágat?
Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. Örömmel lépünk Önnel kapcsolatba, és válaszolunk kérdéseire!

Tovább olvasok