People working in a meeting room

Maradj önmagad a csapatunkban!

A Lyrecoban együtt dolgozunk a jobb jövőért!, Folyamatosan arra törekszünk, hogy újítsunk és fejlődjünk  munkatársaink, ügyfeleink és vállalkozásunk előre lépése és növekedése érdekében.

Munkatársaink tiszteletben tartása kultúránk szilárd alapja és mindannyiunkat inspirál és ösztönöz, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk munkánkban. Kultúránk elválaszthatatlan értékei: Pontosság, Lelkesedés, Tisztelet, Agilitás.

A különböző emberek, a technológia és a társadalmi felelősségvállalásra összpontosító stratégiánk tökéletes ötvözésével igyekszünk nagyszerű munkanapot biztosítani ügyfeleinknek és munkatársainknak.

ÉRTÉKEINK

PONTOSSÁG

excellence

A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKSZÜNK MINDEN TEVÉKENYSÉGÜNKBEN.

LELKESEDÉS

passion

GONDOSKODUNK ÜGYFELEINKRŐL, PARTNEREINKRŐL, MUNKATÁRSAINKRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL.

TISZTELET

respect

HISZÜNK A BIZALOMBAN, TISZTELETBEN ÉS AZ ETIKUS VEZETÉSBEN.

AGILITÁS

agility

ELŐREJELZÉS, INNOVÁCIÓ ÉS VÁLTOZÁS.

Lyreco Employees in our offices in France

Munkatársaink tapasztalatainak fejlődése az ügyfelek elégedettségéhez vezet.

Arra törekszünk, hogy munkatársaink a lehető legelégedettebbek legyenek munkakörnyezetükben, amely tiszteletben tartja értékeiket és hangsúlyozza jóllétüket és ambícióikat. Célunk a munkatársaink elégedettsége, és hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, amely tiszteletben tartja értékeiket, törődik a jóllétükkel és figyel az ambícióikra.

Minden tettünk és a munkánk középpontjában az emberek állnak. Vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy a képzési igények adaptálásával és az általunk nyújtott támogatással alkalmazottaink számára a legjobb fejlődési és karrier lehetőséget biztosítjuk. Ügyfeleink döntő fontosságúak a sikerünkhöz, ezért helyezzük a hangsúlyt a legmagasabb színvonalú szolgáltatások nyújtására.

Valamennyi részleg együtt dolgozik, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek és megtartsa a hűséges ügyfeleket.

international career travel

Csatlakozzon egy nemzetközi vállalathoz

A Lyreco az európai piacvezető, és a világon a harmadik legnagyobb forgalmazója a munkahelyi termékeknek és megoldásoknak. A 25 országban működő 15 fiókkal és a munkahelyi biztonságra összpontosító európai részleggel... valódi lehetőséget kínálunk karrierjének nemzetközi fejlesztésére!

Ugyanakkor nemzetközi vállalatként lehetőségünk van a Lyreco valamennyi fiókjával együtt karitatív tevékenységekben részt venni globális és helyi szinten egyaránt. A világjárvány idején a Lyreco összes alkalmazottját arra biztatjuk, tegyenek javaslatot, hogyan segíthetünk mi mint cég, és hogyan segíthetnek maguk az alkalmazottak.

innovation lyreco

...és egy innovatív cég

2016-ban létrehoztunk egy „Innovációs irányt” (innovációs részleg) annak érdekében, hogy felgyorsítsuk az úttörő projektek fejlesztését, mint pl. Hatékony ellátás "könnyedén", vagy a körkörös gazdaság.

Azóta felgyorsítottuk innovációs folyamatunkat, hogy lépést tudjunk tartani a Lyreco ügyfeleinek és munkatársainak új elvárásaival.

A közelmúlt egyik példája az a hackathon, amelyet Párizsban tartottunk, résztvevőkkel egész Európból, akik segítettek nekünk egy "könnyed" jövőbeni ellátási megoldást kidolgozni. Ez az ajánlat most indul!

Csatlakozzon hozzánk!

Nézze meg szabad pozícióinkat, vagy regisztráljon adatbázisunkba.

Tájékoztató az álláskeresők személyes adatainak kezeléséről

Olvasson tovább