SPECIALISATION & EXPERTISE

SZAKÉRTELEM ÉS SPECIALIZÁCIÓ

Egészség és biztonság, higiénia és kényelem

A Lyreco célja, hogy nagyszerű és fenntartható munkahelyeket hozzon létre. A komplex szabályozásoktól a munkavállalók jóllétének kezeléséig, minden szükséges ismerettel rendelkezünk, amellyel a munkakörnyezet javítását szolgáló helyes döntésekben támogatni tudjuk Önt.  

Szakértő csapataink három terület menedzselésében tudnak Önnek segítséget nyújtani: munkavédelem és egyéni védőfelszerelések, higiénia és takarítás, valamint a kávészünetek.

Dolgozók védelme  

Amellett, hogy világszerte széles választékban kínálunk egyéni védőfelszereléseket (PPE) és ipari megoldásokat, európai vásárlóinknak munkavédelmi szaktanácsadást is biztosítunk, amelyet az Intersafe, a francia és benelux piac elismert biztonsági szakértője és piacvezető PPE beszállítója felvásárlásával erősítettünk meg.

 

Remote video URL

Fedezze fel a munkavédelmi felszereléseket az e-shopban

hygiene

Munkahelyi higiénia

Házon belüli higiéniai szakértőink rendelkezésre állnak, hogy szakértő támogatást nyújtsanak a környezetbarát és innovatív higiéniai termékek kapcsán.  
Az alapvető higiéniai és takarítási termékek átfogó választékát kínáljuk kedvező ár-érték aránnyal. A Lyreco tisztítószerei és mikroszálas kendői EU Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja, hogy a termékek környezetbarát megoldások és hatékonyak legyenek. 

nespresso business Lyreco

Munkavállalók jólléte

A Lyreco a Nespresso kávé kizárólagos forgalmazója 6 európai piacon: Svájcban, Lengyelországban, Magyarországon, Angliában (London kivételével), Skóciában és Észak-Írországban.

LYRECO COFFEE SOLUTIONS LOGO JPG

A NESPRESSO kávé- és kávéfőző szakemberei ezekken a piacokkon a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják, összhangban a NESPRESSO BUSINESS SOLUTIONS küldetésével, melynek célja a minőségi kávéválaszték és a legjobb ügyfélszolgálat garantálása.

 

Fedezze fel kávé megoldásainkat az e-shopban

blue

Egyszerű keresés és megrendelés

Services_W_shoping cart.png (31.54 KB)
TELJES
naprakész termékválaszték
Miscellaneaous_White-26.png
Megrendelés
heti 7 napon 24 órában
Signage_W_button_0.png
1
megoldás minden munkahelyi igényre
Miscellaneaous_W_card.png
Online FIZETÉS
Miscellaneaous_White_Plan de travail 43.png
Kedvencek KIVÁLASZTÁSA
és mentése
Values_W_passion.png
SELECT
and save your favourites

Bútor választékunk

Az irodai terekben elhelyezett bútoroknál nem csupán a funkcionalitás a fontos.

Akár egyedi megoldásra, tervezői segítségre van szüksége, vagy csak kérdése merült fel a katalógusban szereplő termékekkel vagy a házhozszállítási lehetőségekkel kapcsolatban, forduljon a Lyreco-hoz bizalommal.

Termékeink között megtalálhatóak különböző íróasztalok, irodai székek, tároló eszközök, meeting room-ok és chill out zónák, illetve a recepciók felszerelései, berendezéshez szükséges bútorok.