Szerzői jogok

 
Ez a webhely grafikákat, fényképeket, képeket, logókat, dokumetumok sémáit, mintákat, szövegeket, betűtípusokat, sablonokat, szoftvereszközöket és egyéb információkat tartalmaz (eme dokumentumban: „tartalom”).

Ez a webhely és minden tartalma a felek szerzői joggal védett tulajdonát képezik, ahhonnan a Lyreco engedélyt szerzett erre a tulajdonra.

Az összes, erre a webhelyre és tartalmára vonatkozó jog fenntartva az egész világon. Szigorúan tilos megőrizni, másolni, megosztani, közzétenni vagy a tartalom valamelyik részét használni, kivéve, ha ezt az ÁLTALÁNOS HAZSNÁLATI FELTÉTELEK kifejezetten engedélyezték.

A webhelyen található testreszabási eszközök korlátozott számú grafikai elemet használnak.

A Lyreco fenntartja magának a jogot, hogy minden ilyen funkciót felhasználjon, és azokat a jövőben más felhasználók számára elérhetővé tegye.

A felhasználó, az alapján, hogy létrehozott egy tartalmi tervet és/vagy ezt beépítette egy vagy több elembe, nem szerez semmilyen jogot, sem jogosultságot egy testreszabott terv elemére sem.

A testreszabási eszközöket a többi felhasználó is használhatja olyan testreszabott termékek létrehozására, amelyek azonos vagy hasonló tartalmú kombinációkat tartalmaznak, és a Lyreco nem garantálja, hogy munkái nem fognak tartalmazni más felek által létrehozott és használt funkciókat.

A Lyreco nem vállal semmilyen garanciát arra, hogy a testreszabási eszközök használatával létrehozott terméktervek nem sérthetik a védjegyet vagy más harmadik fél jogát, vagy nem fogják követelni a védjegy kisajátítását vagy más harmadik fél jogait.

Ha a felhasználó saját tartalmat bocsát rendelkezésre, beleértve a logókat, szövegeket vagy betűtípusokat, garantálja a Lyreco számára, hogy a létrehozott egyedi termékre semmilyen harmadik fél joga nem vonatkozik. A webhelyen történő megrendeléssel a felhasználó gondoskodik róla, hogy rendelkezzenek minden szükséges jogosultsággal, jogokkal és jogosultsággal a harmadik féltől származó anyagok és megrendelések beépítéséhez. Ilyen esetben a szerzői jogok megsértése, a személyes jogok vagy a névhasználati jogok költségeit kizárólag a felhasználó viseli.

A felhasználó felmenteti a Lyreco-t az ilyen harmadik felek jogainak megsértéséért felmerült követelésekért és kérelmekért, amennyiben az felelős a jogsértésért. A felhasználó köteles kártalanítani a Lyreco-t a védelem és az ilyen eljárások eredményeként felmerült egyéb károkért.

Mindenesetre a Lyreco azt ajánlja, hogy a felhasználók szakértővel konzultáljanak arról, hogy a termékterv legálisan elérhető-e a felhasználó számára, és nem sérti a harmadik felek jogait.

Ha a felhasználó a Lyreco online áruházán keresztül szeretné megrendelni a testreszabott termékeket, a Lyreco lehetővé teszi számára, hogy a Lyreco nevében gyártson termékeket. A megrendeléseket a Lyreco értékesítésének feltételei szabályozzák.