A road

Nemzetközi Lyreco lefedettség

Fenntartható munkahelyi megoldások 40 országban

Kontinenseken átívelő együttműködés

Kiterjedt nemzetközi jelenlétet építettünk ki, hogy képesek legyünk megfelelni az egyedi helyi igényeknek, és regionális és globális szinten is kezelni tudjuk a szerződéseket. Négy kontinens 40 országát lefedve, beszállítóinkkal és ügyfeleinkkel együtt dolgozunk azon, hogy felállítsuk a körforgásos gazdaság mércéjét a munkahelyi iparágban.  

17 helyi leányvállalatunkkal és egy munkahelyi biztonsággal foglalkozó szakértői központtal 25 európai és ázsiai országban vagyunk közvetlenül jelen. 

Emellett 13 stratégiai forgalmazó partnerből álló hálózatot hoztunk létre, amely további 15 piacot szolgál ki Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, Európában és az ázsiai csendes-óceáni térségben. 

Lyreco global player
cars asia

Helyi piacokon működő nemzetközi vállalat

Az irodáktól az ipari vagy építkezési helyekig, a kkv-któl a nagyvállalatokig a munkahely és a munkavégzés gyakorlata minden országban egyedi.

A helyi piaci igények szakértői megközelítésével és a munkahelyi igények fenntartható módon való kielégítése iránti elkötelezettségünkkel biztosítjuk az innovatív megoldások megbízható és időben történő szállítását működésünk minden helyszínén. Hozzáértő értékesítési és logisztikai munkatársaink, szakembereink, gépjárművezetőink és ügyfélszolgálati csapatunk a helyszínen végzi munkáját, így biztosítjuk a helyi ügyfelek igényeinek kielégítését.  

Brands

Erős forgalmazói partnerhálózat

Annak érdekében, hogy segíteni tudjuk nemzetközi ügyfeleinket a munkakörnyezet optimalizálásában működésük minden helyszínén, olyan üzleti partneri hálózatot építettünk ki, akik a helyi piacaik szakértői.  

Ez a hálózat ma 4 kontinens 15 országában működik: egyedülálló nemzetközi lefedettség az irodai és munkakörnyezet-ellátás és szolgáltatások területén.

BŐVÍTJÜK LEFEDETTSÉGÜNKET ÁZSIÁBAN

2019-ben a Lyreco felvásárolta a szingapúri munkahelyi piacon vezető Deskright céget.

Egymást kiegészítő erősségeinknek köszönhetően tovább javíthatjuk az ügyfélélményt és ideális partnerré válhatunk a szingapúri vállalatok számára. 

 

deskright
people at a desk

Személyre szabott támogatás nemzetközi ügyfeleink számára

Támogatjuk a nemzetközi vevőket a munkahelyi termékek több országból történő beszerzésében azáltal, hogy a lehető legkevesebb szerződéssel kezeljük a különféle és egyedi követelményeiket.

A Lyreco nemzetközi ügyfeleinek egyetlen kapcsolattartó pontot kínál, amely megoldja:

  • szerződés-előkészítés: helyi szakértői partnereink koordinálása a több ország termék- és szolgáltatáskínálatának konszolidációja és tárgyalása céljából
  • szerződéskezelés: a szükséges helyi kiigazítások összehangolása a termékek és szolgáltatások tekintetében, a teljesítmény nyomon követése a szolgáltatások minősége szempontjából
  • szerződés-felülvizsgálat multinacionális szinten: 360°-os áttekintés az adatkonszolidáció, valamint a rendszeres üzleti és szolgáltatási felülvizsgálat révén