Lyreco career- be yourself, find the right job for you

Személyiségeket keresünk - testtel, lélekkel

#szeretjükahumort
Lyreco Leadership meeting 2018 - join us

Kultúránk

A Lyreco-nál törekszünk a maximális pontosságra a munkahelyen, miközben élvezzük vállalati kultúránkat. Büszkék vagyunk munkatársaink sokszínűségére, és az első naptól kezdve igyekszünk minden új kollégát befogadni, hogy otthon érezze magát. A legfontosabb célunk, amellett, hogy sikeresek vagyunk abban, amit csinálunk? Hogy a munka mellett szórakozzunk is!

Our employees in Lyreco France

Az első a fejlódési lehetősége!

”Az vagyok, ami szeretnék lenni!”

Hiszünk munkatársaink fejlődésében. Egy Lyreco alkalmazott soha nem ül karba tett kézzel! Helyi képző és fejlesztési csapatunk segítségével folyamatosan felfedezheti a készségeit és ismereteit. 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vállalkozói szellem támogatásával olyan környezetet teremtsünk, amely inspirálja és megjutalmazza munkatársaink kreativitását és innovációját. Nincs rossz ötlet nálunk, és nincs semmi baj, ha megpróbálunk eljutni a csúcsra!

Sikerünk a munkatársainkban rejlik – és ezért elkötelezettek vagyunk a piac legjobb embereinek vonzása, megtartása és fejlesztése mellett.

Sokszínűség és befogadás

A tisztelet mint fő érték

handshake

A TISZTELET értékétől vezérelve szilárdan hiszünk a sokszínűségben, hogy gazdagítsuk munkakörnyezetünket, tapasztalatainkat és támogassuk teljesítményünket.

Nincs megkülönböztetés

Diversity and inclusion LP

Semmilyen körülmények között nem hozunk döntéseket nem, életkor, társadalmi helyzet, fogyatékosság, faj, szín, társadalmi osztály, családi állapot, szexuális beállítottság, vallás, kultúra vagy származás, valamint politikai vélemény alapján.

Értékes vélemények és párbeszéd

open workplace

Értékeljük munkatársaink véleményét, és folyamatosan törekszünk a konstruktív párbeszéd biztosítására.

A jóllét növelése a munkahelyen

Hands clapping together

A Lyreco folyamatosan törekszik a munka életminőségének javítására, a munka és a magánélet egyensúlyának megőrzésére. Véleményünk szerint ez a megközelítés ösztönzi a helyes és támogató munkakörnyezetet.

CASH volunteers

Csatlakozzon egy felelős céghez

A Lyreco olyan vállalat, amelyben a fenntarthatóságot mindig figyelembe veszik, minden szinten és bármilyen döntésnél – legyen szó a környezetről, az munkatársainkról, az ügyfeleinkről, a beszállítókról vagy Önről!

Fedezze fel CSR webhelyünkön található ígéretünket és a körkörös gazdaság iránti 5 elkötelezettségünket.

Törődünk a jövővel, és a Lyreco-nál Ön hozzájárulhat közös célunkhoz, a közös munkához a jobb jövő érdekében.
A fenntarthatóság iránti egyik legfontosabb elkötelezettségünk a Lyreco for Education Alapítvány, amely révén a szegény körülmények között élő gyermekek számára jobb hozzáférést biztosítunk az oktatáshoz.

Minden évben helyi tevékenységekben is részt veszünk az Önkéntes Nap keretében.

A Lyreco-nál segíthet a jövő megváltoztatásában!

Csatlakozzon hozzánk!

Nézze meg szabad pozícióinkat, vagy regisztráljon adatbázisunkba.

Join Lyreco and we can have fun together