teams with blue t shirt drone

Emberek és értékek

Az emberi érték az ügyfélszolgálat középpontjában

A közelség, a szakértelem és a bizalmi kapcsolat a Lyreco alapvető előnyei.

Az emberek tehetsége, sokszínűsége és elkötelezettsége a legnagyobb vásárlói élményt és a legjobb szolgáltatást nyújtja minden ügyfelünk számára..

Ezért felelős vállalatként és munkáltatóként arra törekszünk, hogy munkatársainknak, bárhol is dolgoznak, bármi is legyen a küldetésük, a lehető legjobb munkatapasztalatot biztosítsuk.

together

Közelség és szakértelem

A Lyreco 25 országban 10 000 értékesítési tanácsadóval, ügyfélszolgálati munkatárssal, logisztikai szolgáltatóval, futárral és támogatási funkciókkal az emberi közelséget, elkötelezettséget és szakértelmet helyezi az ügyfelek elégedettségének középpontjába.

Helyi működésünk és közelségünk szintén garancia az egyes piacok speciális igényeinek kielégítésére.

Globális szereplő és a helyi piac szakértőjeként, ott működünk, ahol ügyfeleink vannak.

Fedezze fel munkatársaink törekvéseit és a megüresedett állásainkat a munkalehetőség weboldalon.

Hiking

Üzleti tevékenységünket az etikai és az integritás elveket betartva folytatjuk

Az emberek és a bolygó tisztelete a Lyreco egyik alapvető értéke és előfeltétele a kiválóság elérésének minden tevékenységünkben, minden érdekelt féllel együtt: munkatársainkkal, beszállítóinkkal és gyártóinkkal, üzleti partnereinkkel, valamint a támogatott közösségekkel.

Etikai kódexünk felvázolja és megerősíti azokat az elveket és magatartási szabályokat, amelyek mellett elköteleztük magunkat.

Ez a Kódex referencia-útmutatóként szolgál munkatársaink mindennapi munkájában és az ügyfeleinkkel és partnereinkkel fenntartott mindennapi kapcsolatainkban.

BESZÁLLÍTÓK ETIKAI KÓDEXE

A Lyreco elkötelezett aziránt, hogy értéket hozzon létre érdekeltjei számára, és kapcsolatot alakítson ki munkatársaival, ügyfeleivel, beszállítóival, közösségeivel és üzleti partnereivel alapvető értékeit szem előtt tartva: a lelkesedést, az agilitást, a tiszteletet és a precizitást.

Alapelveink már régóta a Lyreco üzleti tevékenységének természetes részét képezik, melyek az alábbi Etikai kódexben tükröződnek, és kifejezik, hogy kik vagyunk és hogyan működünk a Lyreco vállalatnál.

ÉRTÉKEINK

KIVÁLÓSÁG

hand poke

MINDENBEN A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKSZÜNK!

SZENVEDÉLY

hands crossed

TÖRŐDÜNK ÜGYFELEINKKEL!

TISZTELET

hands hold plant

HISZÜNK A BIZALOMBAN, A TISZTELETBEN ÉS AZ ETIKUS MAGATARTÁSBAN!

AGILITÁS

hands pointing

VÁLTOZÁSOKAT VÁRUNK, FEJLESZTÜNK ÉS ALKALMAZKODUNK!

Olvasson tovább