teams with blue t shirt drone

Emberek és értékek

Olyan környezetet teremtünk, ahol munkatársaink innovatívak és produktívak lehetnek

Kapcsolatainkban tisztelettel, gondosan és tisztességesen viselkedünk egymással, partnereinkkel, valamint a közösségekkel, ahol működünk és élünk. 

A Lyreco lelkét a munkatársaink adják. Lehetővé teszik számunkra, hogy élen járjunk, és termékeink, szolgáltatásaink, valamint testre szabott tanácsadásunk révén nagyszerű munkanapokat teremtenek. 

Ezért törekszünk arra, hogy csapatainknak – függetlenül attól, hol dolgoznak és mi a küldetésük – a lehető legjobb munkahelyi élményt nyújtsuk egy biztonságos és befogadó környezetben. 

together

Partnerek a munkavégzés jobb világának megteremtésében

25 országban 8000 értékesítési tanácsadóval, ügyfélszolgálati munkatárssal, logisztikai operátorral, kézbesítő csapattal és támogató funkcióval rendelkezünk, így kellő helyismeretünk és globális kapcsolataink vannak ahhoz, hogy vásárlóinkkal együtt nagyszerű, fenntartható munkahelyeket hozzunk létre. 

Munkatársaink szenvedélyesen törekszenek arra, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a világra azáltal, hogy a kiegyensúlyozottabb, biztonságosabb és egészségesebb munkavégzés útját egyengetik. 

Ott működünk, ahol vásárlóink vannak, erős kapcsolatokat építünk ki, hogy megértsük az egyedi kihívásaikat, és segítsünk nekik megtalálni a megfelelő megoldásokat, ma és holnap egyaránt. 

Fedezze fel, hogyan képesek csapataink változást hozni, és böngéssze állásajánlatainkat a karrieroldalunkon! 

people meeting.jpg

A kultúránk alapja

Az emberek és a bolygó iránti tisztelet egyike a négy alapértékünknek, amelyek munkatársainkat vezérlik és inspirálják, és alapul szolgálnak minden döntésünkhöz. Igyekszünk tisztességesen cselekedni, szorosan együttműködve minden érdekelt féllel, hogy az egész értékláncunkban magas szintű etikai normákat tartsunk be. 

Etikai Kódexünk felvázolja és megerősíti azokat a magatartási alapelveket és szabályokat, amelyek mellett elköteleztük magunkat. A napi munkánk során, valamint a vásárlóinkkal és partnereinkkel folytatott kapcsolatokban hivatkozási alapként szolgál. 

ÉRTÉKEINK

KIVÁLÓSÁG

hand poke

MINDENBEN A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKSZÜNK!

SZENVEDÉLY

hands crossed

TÖRŐDÜNK ÜGYFELEINKKEL!

TISZTELET

hands hold plant

HISZÜNK A BIZALOMBAN, A TISZTELETBEN ÉS AZ ETIKUS MAGATARTÁSBAN!

AGILITÁS

hands pointing

VÁLTOZÁSOKAT VÁRUNK, FEJLESZTÜNK ÉS ALKALMAZKODUNK!

Olvasson tovább