EB

FENNTARTHATÓ LEHETŐSÉGEK A MUNKAHELYÉNEK

Egyszerű megrendelés, megbízható és pontos szállítás

Kezdje el még ma a Lyreco-val. Akár önálló munkavállaló, akár egy kis-, vagy közepes méretű vállalati vásárló, vagy egy nagyvállalat beszerzési vezetője, a Lyreco az ideális partner a vásárlási igények kielégítésére.

WEBSHOP HOMEPAGE

Több mint 10 000, készletről kapható termék áll rendelkezésre másnapi kiszállítással, így biztosan megtalálja, amire szüksége van. Ha nem találja a szükséges terméket, termékmenedzseri csapatunk segít. Arra törekszünk, hogy azonnal szállítsuk Önnek, amire szüksége van.

OMNICHANNEL CUSTOMER EXPERIENCE

Egyetlen megoldás, egyetlen kapcsolattartó, egyetlen online shop minden munkahelyi igény esetében

Minden eddiginél jobban megkönnyítettük annak folyamatát, hogy egy nagyszerű munkakörnyezetet hozhasson létre. Felhasználóbarát e-shopunkban mindent megtalál, amire a munkahelyén szükség van, szakértőink csapatai pedig mindig rendelkezésre állnak, hogy a segítségükkel a legjobban válasszon a biztonság, a jóllét, a produktivitás és a hatékonyság növelése érdekében.  

Online katalógusunk kínálatában irodaszerek, nyomtatási szolgáltatások és kellékek, egyéni védőfelszerelések (PPE) és munkavédelmi megoldások, kávé és vendéglátási eszközök, higiéniai és takarítási termékek, bútorok és ergonómiai megoldások, valamint jólléti szolgáltatások is szerepelnek.  

Akár e-shopunkban, akár telefonon vagy e-mailben adja le rendelését, arra törekszünk, hogy minél egyszerűbb legyen Önnek, és garantáljuk a megbízható, illetve pontos szállítást. 

Szerezze be kedvenc irodai termékeit és márkáit egyetlen kattintással: 

FOND BLEU SANS LOGO

Könnyen megtalálható és megrendelhető

shopping cart white
MINDIG
aktuális termékválaszték
shop on-line Lyreco white icon
24/7
megrendelés
easy order in one click
1
megoldás minden munkahelyi igényre
on-line payment icon white
FIZETÉS
online
customer satsisfaction register
EGYSZERŰ
fiók létrehozása
passion white icon
NÉZZE KI
és mentse el a kedvenceit
Webshop HU

Csatlakozzon több mint 14 500 aktív vásárlónkhoz, vásároljon online, és használja ki teljes mértékben az ügyfélfiók előnyeit.