futuristic background with man woman worker ppe

Lyreco novinky 2023 v OOPP

Trh s OOPP aktuálně prochází dynamickým vývojem. Kromě inflace a obav o dodavatelský řetězec mají výrazný vliv na preference zákazníků také geopolitické napětí a hospodářské turbulence. 

Jaké jsou klíčové výzvy v odvětví osobních ochranných pracovních prostředků? A jak na tyto výzvy reaguje Lyreco? Přečtěte si krátký rozhovor s produktovou manažerkou pro OOPP

Navštivte Lyreco e-shop 

4 otázky pro produktovou manažerku OOPP

 

woman with long blonde hair and green eyes

 

Ingrida Burkovská studovala Bezpečnostní management na Vysoké škole bezpečnostního managementu v Košicích a od roku 2018 je neodmyslitelnou součástí týmu OOPP v Lyreco.  

Protective equipment

Jaké novinky jsme připravili pro zákazníky na rok 2023?

Požadavky a preference zákazníků jdou ruku v ruce s děním ve světě. Kromě zjevných vlivů, jako jsou inflace, hospodářský pokles či rostoucí obavy o životní prostředí, zaznamenáváme také výkyvy v nákladech na výrobu a nedostatek surovin.  

Do našeho portfolia jsme přidali více než 2 000 novinek. Společně s našimi specialisty OOPP, kteří jsou ve velmi intenzivním kontaktu s našimi zákazníky a s produkty reálně pracují, jsme vybrali produkty pro každý typ zákazníka. Zohlednili jsme zejména jednotlivá odvětví a povolání. V našem portfoliu si najdou produkty svářeči, elektrikáři, pracovníci z automobilové výroby či strojírenského průmyslu, jakož i kuchaři a povolání, která potřebují bílé oblečení, tedy například segment potravinářství, hoteliérství či farmaceuti.  

ppe product manager lyreco

Chceme našim zákazníkům poskytnout produkty k zajištění ochrany zaměstnanců od hlavy k patě.

Ingrida Burkovská
Product Manager PPE, Lyreco

Umíme našim zákazníkům nabídnout i tzv. ekonomické řešení, aniž by to bylo poznat na kvalitě? 

Rozumíme poptávce trhu a je přirozené, že firmy v těchto těžkých časech hledají způsoby, jak co nejvíce ušetřit.  

Všechny produkty OOPP v sortimentu Lyreco musí splňovat přísné kvalitativní požadavky a zároveň musí být certifikovány.  

V našem portfoliu zákazníci najdou prémiové produkty nejvyšší kvality, které jsou vyrobeny z inovativních materiálů a k jejichž výrobě jsou použity nejmodernější technologie. Najdou však také spoustu kvalitních produktů za rozumné ceny. 

V OOPP platí, že bezpečnost je na prvním místě. Prioritou je, aby daný produkt splňoval požadavky podle kategorizace rizik jednotlivých pracovních činností. 

 

Osobní ochranné pracovní pomůcky

Two people wearing safety helmets

Zvyšte svou důvěryhodnost s logem vaší firmy

OOPP s logem vaší společnosti: 

  1. prezentuje zaměstnance jako profesionály, kteří se hrdě prezentují logem firmy.  
  2. zlepšuje image vaší značky a zaměstnanci působí důvěryhodněji. 
  3. je bezplatnou reklamou. Umístění loga a/nebo názvu společnosti na pracovním oblečení nebo reklamních předmětech je účinným způsobem, jak dostat značku do povědomí potenciálních zákazníků. 

Máme v sortimentu i nové značky? 

Letos jsme zalistovali několik nových dodavatelů. Po velmi dobrých zkušenostech jsme do našeho portfolia přidali pracovní obuv značky Base Protection, kterou nedávno odkoupil náš dodavatel a dlouholetý partner Portwest.   

Base protection logo

Base Protection je italský výrobce pracovní obuvi vysoké kvality v kombinaci s maximálním komfortem. Někteří naši zákazníci již tuto obuv otestovali a mají s ní velmi dobré zkušenosti. 

Všechny modely pracovních bot od Base Protection poskytují zaměstnancům maximální ochrannou funkci, která spojuje nejnovější technologie, inovace a materiály. Zároveň je kompletně certifikována podle platných norem EU. Obuv je prodyšná, lehká a pohodlná. Base Protection klade velmi vysoký důraz na komfort, protože zaměstnanec tráví v jejich obuvi většinu dne.

Prohlédnout nabídku pracovních bot

Chara Sport Pneuservis building in Plzen

Chlapi z pneuservisů byli nadšeni, že ty boty od Lyreka jsou i hezké a vůbec nevypadají jako ty staré boty.

Bohumila Lyerová
Head of Marketing, Chára Sport
e shop

Jak najdou zákazníci specializované produkty pro jednotlivá odvětví?

Kromě rozšiřování produktového portfolia pracujeme také na vyhledávání a filtrování v rámci kategorie OOPP. Během roku 2022 jsme začali se sjednocením názvosloví, aby se zákazník uměl na první pohled v množství produktů orientovat. Každému produktu v našem portfoliu jsme přidali relevantní klíčová slova, na jejichž základě lze produkty najít přes vyhledávací políčko. 

Momentálně pracujeme na optimalizaci filtrů. Naším cílem je intuitivní orientace a co nejjednodušší vyhledávání, aby byla zákaznická zkušenost co nejlepší. 

Přečtěte si, jak jsme pomohli našemu zákazníkovi Chára Sport při výběru vhodné pracovní obuvi pro zaměstnance autoservisů a skladů..

Přečíst příběh

Expertise

Potřebujete poradit s výběrem vhodného pracovního vybavení?

Kromě rozšířeného sortimentu OOPP poskytuje Lyreco svým evropským zákazníkům také odborné znalosti v oblasti bezpečnosti. Díky akvizici s Intersafe, renomovaným odborníkem v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dokážeme našim zákazníkům poskytnout komplexní sortiment produktů a služeb pro bezpečnost na každém pracovišti

Naši specialisté OOPP vám rádi poradí při výběru pracovního vybavení pro vaše odvětví. Kontaktujte nás! 

Prohlédněte si náš nový katalog OOP

Pokračovat ve čtení