DHL-Fælleskab

LYRECO DANMARK

Tillid er kernen i vores forretning

Lyreco er den største B2B-leverandør af kontorløsninger i Danmark.

Vi tilbyder mere end 10.000 produkter til arbejdspladsen, og vores eksperter står altid klar til at tilbyde løsninger til lige nøjagtig din virksomhed.

Som kunde hos Lyreco kan du vinke farvel til besværet med at skulle handle flere steder. Hos os kan du købe alt til arbejdspladsen ét sted: fra kaffe og sikkerhedssko til kuglepenne og kontorstole. Vi er eksperter i at skabe den perfekte arbejdsplads for både små og store virksomheder, og vores ca. 285 dedikerede medarbejdere arbejder hver dag for at sikre et stabilt og professionelt serviceniveau, så vi altid kan garantere høj kvalitet.

"Vi er lyreco" - 3 personer i mødelokale

Vi er Lyreco

"Lyreco? Er det ikke dem med kontorartiklerne"? 

Jo, det var der vi startede, men i dag er vi meget mere. Vi har førende specialister ansat inden for mange specialer, så du altid kan være sikker på den rigtige rådgivning - Hvad end det drejer sig om sikkerhed eller hygiejne. 

På vores LinkedIn-profil deler vi mange af de de gode historier, som Lyreco også er. Her kan du bl. a. møde vores hygiejnespecialist Michael, som har rådgivet virksomheder i rengøring og hygiejne i mere end 10 år. 

Vil du læse med? Følg Lyreco Danmark på LinkedIn, så går du ikke glip af alle de gode historier. 

FSC Friday - Employees

Lyreco Danmark

10000 employees

275

Dedikerede medarbejdere
package

7.900

Pakker bliver leveret om dagen
lyreco vans

5

Distributionscentre
1,700 Lyreco drivers

50

Chauffører er altid på vejen
one day delivery
99%
Levering til tiden
value excellence white
99 %
Levering uden restordre
CSR COVERNANCE
99 %
Levering uden fejl
Højlageret 1

Vores distributionskæde

Bag vores store erfaring med transport og levering ligger en distributionskæde, der har udviklet sig og er blevet optimeret gennem årene. Den styres fra vores hovedkontor i Roskilde samt af vores konsulenter, der kører rundt til kunder i hele landet. Fra vores 16.000 m² hovedlager i Roskilde ekspederer vi over 7.900 pakker dagligt. Vores ca. 50 ansatte sikrer, at kunderne får de rigtige varer til tiden, som vores chauffører bringer ud til kunderne dagen efter i de genkendelige Lyreco-biler.

Lyreco Danmark tager ansvar

CSR og miljøhensyn forbindes sjældent med transport og levering – ikke desto mindre hænger det helt naturligt sammen hos os i Lyreco. Vi er ikke bange for at gå forrest og foreslå mindre miljøskadelige produkter til vores samarbejdspartnere og kunder. Derfor kan du i vores webshop altid se, hvilke certificeringer et produkt har, og vores intelligente indkøbskurv kommer med alternative forslag til dine valgte produkter.

Vi er også stolte af at kunne støtte børn, der har brug for det. Igen i 2021 har vi valgt at støtte Børnetelefonen, som er en del af Børns Vilkår for bl.a. at hjælpe til at uddanne flere frivillige og sikre, at tilbuddet kan holde åbent flere timer. Læs mere om vores velgørenhedsinitiativer. 

Michael Baun - Tiltet

Vi har altid lagt vægt på vores sociale ansvar og stiller krav til både samarbejdspartnere og ikke mindst os selv. 

Gennem Lyreco For Education har vi eksempelvis sendt 115.000 børn fra seks forskellige lande i skole. Senest har vi besluttet, at hvor nyansatte tidligere fik en klassisk buket blomster som velkomst gave, så donerer vi i dag 20m2 skov til Den Danske Naturfond, hver gang en ny medarbejder ansættes. På den måde bevares de danske skove til gavn for bl. a. truede dyrearter. 

Michael Baun Christensen

Managing Director, Lyreco Danmark

Lyreco Switzerland electric vans

Grønne hensyn

CSR og miljøhensyn forbindes sjældent med transport og levering - ikke desto mindre hænger det helt naturligt sammen hos os i Lyreco. Vi ved, at fremtiden er grøn, og derfor begyndte vi længe før det blev moderne at optimere vores processer i miljøets navn.

Det gælder alle led i værdikæden, hvor vi bl.a. for længst har indført 100% eldrevne varevogne i distributionsleddet og arbejder på at få gjort alle vores biler eldrevne.

Nyheder

Lyreco støtter naturen

Hos Lyreco engagerer vi os løbende i forskellige tiltag, der er med til at gøre en forskel. Det ligger i vores DNA at give tilbage, og derfor har vi sammen med Den Danske Naturfond været med til at støtte den vilde natur i Lerbjerg Skov, og vi har været med til at sponsorere træer til plantningen af Børnenes Skov syd for Aarhus.

Elev Marketing

Bliv en del af holdet

Vi stræber efter at tilbyde vores medarbejdere den bedst mulige oplevelse i et arbejdsmiljø, der respekterer deres værdier og tager hånd om deres trivsel og ambitioner. 

Mennesker er kernen i alt, hvad vi gør og står for. Som virksomhed er vi stolte af at give vores medarbejdere de bedst mulige udviklings- og karrieremuligheder ved at tilbyde tilpasset efteruddannelse og vejledning. 

Alle afdelinger arbejder sammen for at sikre, at den service, vi leverer, til enhver tid er i topklasse, så vi kan fastholde vores loyale og engagerede kunder.

Working together for tomorrow
Vi er Lyreco

Læs mere