A road

Lyreco Globalt

Leverer til 42 lande over hele verden

Global aktør, lokal markedsekspert 

Indkøb af produkter og ydelser til arbejdspladsen på internationalt plan kræver, at man imødekommer specifikke lokale krav og forvalter kontrakter på regionalt eller globalt plan. 

Lyreco har et omfattende internationalt netværk, der dækker 42 lande på fire kontinenter.  

Med 15 lokale datterselskaber opererer Lyreco direkte i 25 lande i Europa og Asien. 

Derudover har Lyreco oprettet et netværk af 15 strategiske distributionspartnere, der betjener yderligere 16 markeder i Nord-, Mellem- og Sydamerika, Europa, Asien og Stillehavsområdet.

750x400_worldmap_%R.jpg
cars asia

25 lande i Europa og Asien

Arbejdspladser og måder at arbejde på varierer land til land, uanset om det er på kontoret, i industrien eller på byggepladsen, og afhængigt af, om det er en mindre, en mellemstor eller en stor virksomhed.  

Lyreco er direkte til stede i 25 lande gennem sine 15 datterselskaber. Vores salgsafdelinger, specialister, logistikafdelinger, chauffører og kundeservicemedarbejdere er lokalt forankrede med stort kendskab til de lokale markedsbehov, uanset hvor vi er til stede. 

Image_1x1_Partners % R

Et netværk af distributionspartnere i yderligere 17 lande

Lyreco har opbygget et netværk af 15 distributionspartnere for at tilbyde vores internationale kunder en udvidet international dækning og for at imødekomme deres specifikke, lokale behov. De er alle eksperter på deres lokale marked og garanterer national dækning.  

Dette netværk er til stede i 16 lande på fire kontinenter: en unik international dækning af alt, hvad du har brug for på arbejdspladsen. 

ØGET TILSTEDEVÆRELSE I ASIEN

I 2019 købte Lyreco Deskright, den førende virksomhed inden for produkter til  arbejdspladsen i Singapore. 

De to virksomheder udnytter deres komplementære styrker til at forbedre kundeoplevelsen. Lyreco og Deskright udgør nu et endnu stærkere team i forhold til at positionere Lyreco som den ideelle partner for virksomheder i Singapore.

 

deskright
people at a desk

Skræddersyet kundeservice til vores internationale kunder

Vi hjælper internationale virksomheder med at indkøbe arbejdspladsprodukter til flere lande. Internationale indkøb af arbejdsplads- og kontorudstyr indebærer, at der skal tages hensyn til forskellige og specifikke krav på forskellige geografiske skalaer med så få kontrakter som muligt.
Lyreco tilbyder et enkelt kontaktpunkt til sine internationale kunder for at løse: 

  • Kontraktforberedelse: koordinering med vores lokale ekspertpartnere i forhold til at konsolidere og forhandle tilbud om produkter og ydelser til flere lande 
  • Kontraktstyring: koordinering af de nødvendige lokale tilpasninger med hensyn til produkter og ydelser, opfølgning med hensyn til ydelsernes kvalitet 
  • Kontraktgennemgang på nationalt plan: et 360° overblik gennem datakonsolidering og regelmæssig gennemgang af enkeltforretninger og ydelser