Lyreco For Tomorrow 2

Bliv en del af en ansvarlig virksomhed

Working Together for a Better Tomorrow

Lyreco er en virksomhed, hvor vi altid, på alle niveauer og ved alle beslutninger tager samfundsansvar - uanset om det handler om miljøet, vores medarbejdere, vores kunder, leverandører eller dig!  

Hos Lyreco stræber vi efter at opnå ansvarlig vækst ved at forbinde Customer Excellence med bæredygtighed. Vi har sat os som mål at tage denne ambition skridtet videre ved at forpligte os til at udvikle helt "cirkulære" arbejdspladsløsninger til vores kunder over hele verden inden 2025 . 

Læs mere om vores løfte og vores 5 forpligtelser i forhold til cirkulær økonomi: 

Remote video URL
Lerbjerg Skov Jesper Edvardsen (16).jpg

Vi passer på naturen

I tråd med vores ansvarlige ambitioner har vi i samarbejde med Den Danske Naturfond sponsoreret et stort stykke af Lerbjerg Skov. Det betyder bl.a., at nyansatte hos Lyreco ikke længere får en velkomstbuket, når de starter, men i stedet får et bevis på 20 m² skov.

Det falder helt naturligt ind i den bæredygtighedsrejse, vi er på i Lyreco. Rigtig mange arbejdsgange bliver genvurderet ud fra et perspektiv om, hvordan vi kan bidrage endnu mere til den grønne omstilling. Her er muligheden for at støtte op om naturen og Lerbjerg Skov et fuldstændig oplagt skridt,” siger Michael Baun Christensen, Managing Director i Lyreco.

Lyreco støtter Børnetelefonen

Vores børn er vores fremtid, og derfor støtter Lyreco Børnetelefonen, som er en del af Børns Vilkår. Donationen skal bl.a. være med til at sikre uddannelse til flere frivillige, og at tilbuddet kan holde åbent flere timer.

Birgitte Hamann - People & Culture Director

Vi er rigtig glade for, at vi igen i år er med til at sikre, at Børnetelefonen kan holde åben flere timer i døgnet. Det giver flere børn mulighed for at få den hjælp, de har brug for. Derudover ligger Børnetelefonen rigtig godt i tråd med de andre humanitære projekter, vi støtter globalt, særligt for børns vilkår og ret til uddannelse.

Birgitte Hamann, People & Culture Director i Lyreco Danmark.

Vil du vide mere om vores tiltag?

BLIV EN DEL AF EN ANSVARLIG VIRKSOMHED

 Er du interesseret i at komme med på holdet og handle sammen for en bedre fremtid?

People laughing at camera

Læs videre ...

Vil du vide mere?

Læs vores CSR-rapport

Se vores seneste tiltag i Lyrecos Sustainability Report 2022.