Medarbejdere

Vær med til at gøre en forskel

Job hos Lyreco

Hos Lyreco tror vi på »working together for tomorrow«, hvilket betyder, at vi hele tiden forsøger at være innovative og udvikle os, så vores medarbejdere, kunder og forretning bliver ved med at vokse og udvikle sig. 

Vi tror på en kultur, hvor vi værdsætter vores medarbejdere og inspirerer dem til at blive så dygtige som muligt, og vores kerneværdier, Passion, Excellence, Respect og Agility, spiller en central rolle i dette.

Gennem et perfekt mix af mennesker, teknologi og vores Corporate Social Responsibility-strategi sigter vi mod at levere en god arbejdsdag for vores kunder og medarbejdere.

VORES VÆRDIER

EXCELLENCE

excellence

Vi stræber efter perfektion i alt, hvad vi gør.

PASSION

passion

Vi tager hånd om vores kunder.

RESPECT

respect

Vi tror på tillid, respekt og etisk adfærd.

AGILITY

agility

Vi forudser forandringer og tilpasser og gennem innovation.

 

Matcher du kulturen i Lyreco?

Hos Lyreco har vi forsøgt at afdække vores kulturtræk, da vi ønsker at kunne beskrive, hvordan vi adskiller os fra andre virksomheder. Tag vores test og se, om Lyreco er den rette arbejdsplads for dig. 

START TEST

Elev Marketing

Den bedste medarbejderoplevelse

Vi stræber efter at tilbyde vores medarbejdere den bedst mulige oplevelse i et arbejdsmiljø, der respekterer deres værdier og tager hånd om deres trivsel og ambitioner. 

Mennesker er kernen i alt, hvad vi gør og står for. Som virksomhed er vi stolte af at give vores medarbejdere de bedst mulige udviklings- og karrieremuligheder ved at tilbyde tilpasset efteruddannelse og vejledning. 

Alle afdelinger arbejder sammen for at sikre, at den service, vi leverer, til enhver tid er i topklasse, så vi kan fastholde vores loyale og engagerede kunder.

Plads til alle - Kontor 1

Plads til alle

Hos Lyreco betragter vi det som en selvfølge, at der er plads til mennesket på arbejdspladsen. Vi ønsker at opretholde en god balance mellem arbejds- og privatliv, fremme en positiv og støttende tilgang til arbejdet og skabe et stærkt samarbejde. Dette sikrer vi bl.a. gennem regelmæssige medarbejderundersøgelser for at forstå, hvordan trivslen på arbejdspladsen kan udvikles og forbedres.

World - 1

Bliv en del af en international virksomhed

Lyreco er førende i Europa og verdens tredjestørste distributør af produkter og løsninger til arbejdspladsen med 25 datterselskaber i 25 lande. Vi har mere end 10.000 medarbejdere og arbejder med forskellige interessenter over hele verden. Drevet af vores værdier tror vi fuldt og fast på, at mangfoldighed er en af vores styrker, der er med til at berige vores arbejdsmiljø og erfaringer, og det styrker vores præstationer.

Derudover har vi som international koncern mulighed for sammen med Lyrecos datterselskaber at deltage i solidaritetstiltag på både globalt og lokalt plan. Under den seneste sundhedskrise mobiliserede vi alle Lyreco-koncernens medarbejdere over hele verden for at vise solidaritet.

Lerbjergskov areal

... og en innovativ virksomhed

I 2016 skabte vi Innovation Direction for at fremskynde udviklingen af pionerprojekter såsom "gnidningsfri" genopfyldning og cirkulær økonomi. 

Siden da har vi speedet vores innovationsproces op for at holde trit med vores kunders og medarbejderes nye forventninger. 

Et af de seneste eksempler er vores opkøb af 7500 m2 skov i Lerbjergskov.

Nyansatte i Lyreco får ikke længere en farvestrålende buket på første arbejdsdag. De får i stedet et bevis på 20 m2 af den nærliggende Lerbjerg Skov.

Læs mere