SPECIALISATION & EXPERTISE

EKSPERTISE OG SPECIALISERING

Rådgivning fra IT-produkter til kontorindretning

Nogle områder inden for arbejdsmiljø kræver konkret ekspertrådgivning. Det kan være områder, der er underlagt komplekse love og regler, f.eks. menneskers sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, eller det kan dreje sig mere generelt om medarbejdertrivsel. 

 

PPE & Industrielle løsninger 

Ud over et udvidet udvalg af personlige værnemidler giver Lyreco sine europæiske kunder en sikkerhedsekspertise, der er blevet styrket, efter at Lyreco for nylig indledte et samarbejde med et firma, der er kendt for deres viden om sikkerhed: Intersafe, en af de førende leverandører af personlige værnemidler i Frankrig og Benelux.

Remote video URL

Se vores PPE sortiment på vores webshop

hygiene

Specialister i hygiejne på arbejdspladsen

For at støtte vores kunder i deres valg af hygiejneprodukter er Lyrecos egne hygiejnespecialister klar med ekspertrådgivning om miljømæssige og innovative hygiejneprodukter. 

Lyreco har udviklet et omfattende sortiment af essentielle Hygiejne- og rengøringsmidler, så vores kunder altid får fuld valuta for pengene. Lyrecos rengøringsmidler og mikrofiberklude er certificerede med EU-miljømærket, som garanterer miljøvenlige produkter og effektiv rengøring.