Fremskridt

Fremskridt

Samarbejde er nøglen til at opnå bæredygtige fremskridt, og samarbejde med partnere er afgørende for at skabe en bedre fremtid for vores planet.

Ved at samle vores ressourcer og ekspertise kan vi tackle komplekse udfordringer, finde frem til nye løsninger og skabe meningsfulde forandringer, der kommer både mennesker og planeten til gode.

high5

For at understøtte fremskridt

vil vi fortsætte med:

  • Lytte aktivt til vores kunder og arbejde sammen med vores leverandører for at opnå fremskridt
  • Vi implementerer etiske rammer i alle vores aktiviteter og sikrer, at vi arbejder sammen med partnere, der deler de samme ambitioner og bekymringer
  • Formidle vores erfaring med bæredygtige initiativer og bedste praksis til alle interessenter (Ecovadis, Carbon Disclosure Project, ISO 26000:2021)
1

Vi gør indtryk

Vi vil fortsætte med at gøre et indtryk ved:

  • Integrering af alle interessenter i vores etiske rammer (inklusive GDPR)
  • Indsættelse af bæredygtigheds-KPI'er i vores medarbejderes præstationsrapportering
  • Tilskyndelse vores kunder at forbruge mere ansvarligt 
  • Engagere vores leverandører i en mere miljøbevidst produktion
Hands

Vores interessenter

At engagere vores interessenter på lang sigt gennem vores bæredygtighedsstrategi og handlinger er afgørende for at nå vores bæredygtighedsmål og for at understøtte kontinuerlige forbedringer på tværs af alle vores aktiviteter.

Suppliers

At engagere vores leverandører til at producere mere ansvarligt

Group Supplier Day 2022

Hvert år afholder Lyreco Group Supplier Day, som er en mulighed for Lyrecos medarbejdere og Lyrecos leverandører til at dele deres projekter og perspektiver. Den sidste blev afholdt den 4. april i nærheden af Bruxelles, Belgien.

Den dag anerkender vi også nogle af vores leverandører med udmærkelser. Vurderingen er baseret på fire lige vigtige kriterier: bæredygtighed, logistik, konkurrenceevne og performance for kategoristyring.

De samme vurderingskriterier gælder i andre lande, som vi opererer i, hvor der også tildeles årlige priser på lokalt plan.

Handshake

Certifikater og anerkendelser

Hos Lyreco er vi stolte over at have vores egne miljømæssige og sociale ambitioner, der har til hensigt at skabe positive, varige forandringer. Vi bestræber os på at være transparente over for vores kunder, leverandører og andre interessenter om alle de foranstaltninger, vi vedtager og implementerer. Transparens er afgørende for at opfylde vores interessenters miljøforventninger og krav til den højeste kvalitet.

Vores kunder er sikret, at de kan stole på en betroet leverandør og vælge deres produkter baseret på tydelig information gennem:

  1. Et ISO-administrationssystem tilpasset vores datterselskabers specifikke behov
  2. Anerkendte miljømærker og certifikater
  3. Lyreco Sustainable metoden
Vil du gerne have flere oplysninger?

LÆS VORES CSR-RAPPORT

Læs mere