LFE CAMBODIA

Vores velgørenhedsprogram

Lyreco For Education

Vi tænker på fremtiden, og som medarbejder hos Lyreco kan du bidrage til, at børn fra fattige kår får bedre adgang til uddannelse. Sammen med resten af koncernen støtter vi op om vores sociale tiltag ”Lyreco For Education”, som hurtigt er blevet en del af vores virksomhedskultur.

Formålet med dette tiltag er at sørge for børns skolegang og nedbringe frafaldet ved at forbedre kvaliteten af uddannelserne navnlig for etniske minoriteter. Pengene til dette indsamles gennem forskellige aktiviteter og initiativer på tværs af vores globale datterselskaber.

Hos Lyreco gør vi meget for hele tiden at udvikle nye donationstiltag, og alle idéer er velkomne. Som moderne virksomhed er vi bevidste om vores ansvar for at give tilbage, hvor vi kan. Se vores seneste video for at få mere at vide: 

Remote video URL
LFE - Convention

Lyreco samler ind

Vi arrangerer jævnligt events og tiltag, der udelukkende har til formål at støtte ”Lyreco For Education”. Når vi deltager i DHL, er der en egenbetaling, der går ubeskåret til ”LFE”. Vi donerer al vores pant ubeskåret til ”LFE”, og vi holder løbende interne events og andre aktiviteter for at samle mest muligt ind. Det har bidraget til nogle af de imponerende resultater, vi som koncern har opnået, siden programmet blev lanceret i 2008.

Maja Lundø Grambo

Jeg er sindssygt stolt over at arbejde i en organisation, hvor vi sammen kan gøre en forskel for mennesker, der virkelig har brug for det. Der er et hav af initiativer fra forskellige medarbejdere, hvor hovedformålet er at samle ind til Lyreco for Education. Nogle vælger eksempelvis at donere deres julegave eller en fast, månedlig donation via lønnen. 

Maja Lundø Grambo, Executive Management Assistent
LFE

ETIOPIEN 2023-2025

Fra januar 2023 og over de næste 3 år vil vores mere end 12.000 medarbejdere arbejde mod at rejse 1 million euro til at støtte 17.000 børn, der er tilmeldt 10 skoler i Bahir Dar, Etiopien.

I partnerskab med CARE vil vi forbedre infrastrukturen og kvaliteten af uddannelse og læringsbetingelser for:

  • Mere end 17.000 børn
  • 10 skoler
  • 400 lærere og skolearbejdere
  • 54.000 familiemedlemmer indirekte

Lyreco For Education report

Se detaljerne i vores Lyreco For Education-velgørenhedsprogram.