Forest sunrise

El baner vejen for levering uden emissioner i byerne

Klimaforandringernes acceleration og dramatiske konsekvenser kræver, at vi øger indsatsen for at beskytte miljøet Levering i byområder er en kerneydelse i vores forretningsmodel, men desværre også en af hovedårsagerne til CO2-emissioner.

[1] Ademe, 2021
25 %

af CO2-emissioner i transportsektoren kommer fra leveringstransporter

En stor omstilling er på vej, hvor varebiler går fra at være dieseldrevne til at være drevet af alternative energikilder, heriblandt el, der står til at blive det primære drivmiddel fremover.

Med en rækkevidde på op til 240 km og ingen CO2-emissioner er eldrevne varebiler ideelle til "sidste mil"-leveringer.

climate policy

Lyreco går forrest

I overensstemmelse med Paris-aftalen har Lyreco forpligtet sig til at reducere de CO2-emissioner, der stammer fra deres aktiviteter, samt til at finde alternative drivmidler til "sidste mil"-leveringer, så de kan levere, hvad arbejdspladser har brug for, uden at give køb på bæredygtigheden.

Siden 2010 har Lyreco reduceret CO2-emissionerne med 19,3 %*

I 2021 tager Lyreco det næste skridt, da de lancerer deres nye Klimapolitik, der fokuserer på konkrete projekter med eldrevne varebiler, som vil være med til at fremme et renere miljø i byerne.

Lyreco Switzerland electric vans

Et skridt i den rigtige retning ved at reducere CO2-emissionerne som Lyreco i Schweiz har gjort

Siden 2012 har Lyreco Schweiz reduceret deres CO2-emissioner med 30 %. Det har de gjort ved at bruge lav-emissionsvarebiler til levering i de større byer.

Siden 2017 har Lyreco leveret med elektriske rickshaws til deres kunder i 3 schweiziske byer, og siden januar 2021 har man leveret ved hjælp af eldrevne varebiler i yderligere 2 byer.

Målet: at kunne tilbyde lavemissionslevering i alle større schweiziske byer fra 2023.

 

Italy  evans

Test af elektriske varebiler hos Lyreco Italien

I maj 2021 valgte Fiat Professional (et Stellantis-varemærke) Lyreco Italien som samarbejdspartner i et pilotprojekt med den nye E-Ducato, det første 100 % elektriske køretøj fra Fiat Professional. Takket være E-Ducatoens lange rækkevidde kan den være med til at reducere partikel- og støjforureningen såvel som trafikmængden i byerne.

Lyreco modtog en testbil, som i 2 måneder blev brugt til at indsamle data med for at gøre E-Ducatoen til et aktiv i kampen for ansvarlig levering i bymidter og byområder.

respect

Dyk dybere ned i vedvarende energi med Lyreco Tyskland

Når det kommer til ansvarlighed, er det nødvendigt at tjekke hele energikæden. Derfor har Lyreco Tyskland besluttet at få sin elektricitet fra udelukkende vedvarende energikilder.

I februar 2021 bekræftede E.ON Energie Deutschland GmbH, at alle Lyreco Tysklands faciliteter fik deres energi fra 100 % naturlig elektricitet fra vedvarende energikilder. Dette blev bekræftet via et certifikat, der viser Lyrecos fortsatte engagement i kampen mod klimaforandringerne.

LEVERING I BYERNE

Klimaforandringernes acceleration og dramatiske konsekvenser kræver, at vi øger indsatsen for at beskytte miljøet. I overensstemmelse med Paris-aftalen har Lyreco forpligtet sig til at reducere de CO2-emissioner, der stammer fra deres aktiviteter, samt til at finde alternative drivmidler til "sidste mil"-leveringer, så de kan levere, hvad arbejdspladser har brug for, uden at give køb på bæredygtigheden.