Salgs- og leveringsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende medmindre anden aftale er indgået skriftligt.

Force majeure

Alle ordrer modtages med forbehold for force majeure. Strejke eller lock-out, skader forvoldt af brand eller vand, maskin- og strømsvigt, nationale eller internationale krigshandlinger, manglende levering af råvarer eller lignende leveringsproblemer berettiger os til at afvise ordren helt eller delvist eller udskyde leveringen.

Priser

Alle oplyste priser er ekskl. moms og fastsat under forudsætning af, at kostpriser og andre omkostninger forbliver uændrede. Alle ordrer leveres til de priser, der er gældende på leveringsdatoen.

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 26,95 kr. ekskl. moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse. Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lyreco samlet set årligt forventer at afholde. 
Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Energi- og miljøtillæg, som vi bliver pålagt af vognmænd.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn.
  • Brugen af genanvendelig emballage, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.

Tilbud

Alle tilbud gives uforpligtende og med forbehold for prisstigninger og ændrede leveringsmuligheder. Tilbud er gældende i 30 dage, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende sneak-peeks af produkter, deltag i konkurrencer og vær den første til at modtage gode tilbud og rabatter. I tilfælde af en købsordre kan man blive automatisk tilmeldt nyhedsbreve, medmindre man takker nej på bekræftelsessiden. Man kan altid afmelde sig nyhedsbreve igen.

Betaling

Faktura fremsendes som PDF via e-mail, medmindre der er indgået en aftale med Lyreco om fremsendelse af papirfaktura. Fuld betaling skal ske inden 15 dage fra fakturadatoen, medmindre anden aftale er indgået skriftligt.

Renter

I tilfælde af forsinket betaling forbeholder vi os ret til at opkræve morarenter i henhold til gældende lovgivning.

Ejerskab

Leverede varer forbliver Lyrecos ejendom, indtil fuld betaling er modtaget.

Kvantum

For lagerførte varer forbeholder vi os ret til at foretage mindre justeringer i overensstemmelse med vores pakkestørrelser. Ikke lagerførte varer leveres kun i mængder svarende til pakkestørrelsen.

Leveringstid

Hvis du bestiller inden kl. 15.30 mandag til torsdag, leverer vi dine varer dagen efter. Hvis du bestiller fredag inden kl. 15.30 leverer vi dine varer den følgende mandag. Bestillinger lagt efter fredag klokken 15.30 og i løbet af weekenden leveres den efterfølgende tirsdag. Undtaget herfra er bestemte yderområder og produkter, der ikke er lagerførte. Levering kan desuden blive udskudt en eller flere dage, hvis en helligdag falder på den dag, hvor du almindeligvis ville modtage din levering. Forbehold for udsolgte varer. Der betales ikke kompensation for økonomiske tab forbundet med forsinket levering.

Levering

Det koster 50 kr. i fragt at få leveret ordrer under 500 kr. Bestiller du for over 500 kr. leveres ordren fragtfrit i Danmark. Der tages forbehold for kontraktuelle afvigelser.

Ved levering til alternativ adresse vil der pålægges et leveringsgebyr på 75 kr. som er gældende medmindre anden aftale er indgået skriftligt.

Returservice

Katalogvarer kan byttes/returneres inden for 30 dage efter forudgående aftale med Lyrecos kundeservice. Kreditnota gives kun såfremt varerne returneres i uskadt og uåbnet original indpakning og vedlagt følgeseddel. Emballagen må ikke mærkes eller på anden vis være skadet af kunden. Øvrige varer tages ikke retur.

Garanti

Der er 12 måneders reklamationsfrist mod fejl og mangler ved de leverede produkter. Der kan være varer med en længere reklamationsfrist, hvilket vil fremgå af produktbeskrivelsen. Vi forbeholder sig ret til for produktgrupper, der ikke er omfattet af nærværende samhandelsaftale, at reducere længden og omfanget af denne reklamationsfrist

Reklamationer

Alle klager skal fremsættes senest 30 dage efter modtagelse af varerne. Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med Lyrecos kundeservice, og når varerne er forsvarligt emballeret og vedlagt følgeseddel.

Produktionsordrer

Salgs- og leveringsbetingelser for ordrer på trykt materiale eller andre specialproducerede varer fremsendes ved henvendelse.