Plads til alle - Kontor 2

Kultur

Hos Lyreco er der plads til alle

Som ansat hos Lyreco Danmark er du en del af en unik kultur, der definerer os og er med til at adskille os fra andre virksomheder.
En god arbejdskultur bliver ikke bare skabt ud af ingenting. Gensidig respekt, klare værdier, en forståelse for virksomhedens historie og fejringer af vores fælles sejre er essentielt for at skabe den unikke Lyreco kultur.

Du bliver ikke kun værdsat baseret på, hvor godt du udfører dit specifikke job, men også for dit bidrag til hele organisationen. Vi er stolte af den åbensindede og respektfulde måde, vi interagerer med hinanden på. Denne tilgang tages med videre i relationerne med vores kunder og samfundet. 

Plads til alle 

Når folk ved, at de bliver respekteret, føler de sig velkomne til at udtrykke deres idéer, forslag og bekymringer. Dette gavner alle og skaber en følelse af individuelt velvære, tilpashed og selvtillid. I sidste ende giver det plads til, at vores ansatte føler sig frie til at ytre idéer, tanker og løsningsforslag på tværs af hele organisationen. 

Du vil altid finde en åben dør samt viljen og tiden til at lytte. Vi forventer, at hver medarbejder står frem, når de har noget at sige, og vi giver os til gengæld tid til at lytte. Vi kan lære af dette og udvikle os både som individer og som virksomhed.

I Lyreco ønsker vi at skabe et miljø der gør, at man tør vise hvem man er. Vi mener at diversitet og inklusion er nøglen for at kunne realisere vores medarbejderes potentiale, samt skabe innovation, så vi på den måde bedre kan træffe de rigtige beslutninger. Dernæst har vi en målsætning om at være en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, der afspejler det samfund, vi er en del af, og som i sidste ende gør os i stand til at levere den bedste kundeoplevelse.

Se vores medarbejdere tale om det bedste ved at arbejde i Lyreco. 

Remote video URL

 

respect

Respekt er vores kerneværdi

Lyreco har mere end 10.000 medarbejdere, der opererer i 25 lande og arbejder med forskellige interessenter over hele verden. Drevet af vores værdi om RESPECT tror vi fuldt og fast på, at mangfoldighed beriger vores arbejdsmiljø og erfaringer og styrker vores præstationer.

 

Matcher du kulturen i Lyreco?

Hos Lyreco har vi forsøgt at afdække vores kulturtræk, da vi ønsker at kunne beskrive, hvordan vi adskiller os fra andre virksomheder. Tag vores test og se, om Lyreco er den rette arbejdsplads for dig. 

START TEST

Lærlinge combined_2

EMPOWERMENT

Det lyder måske bare som et fængende udtryk, men empowerment er en kerneværdi i Lyreco. Det er noget af det, der gør os unikke. Vores stræben efter at fordele ansvar betyder ikke, vores ledere træder tilbage. Det betyder, at alle tager et skridt i retning af lederskab.​

Vi tror på, man vokser ved at tage ansvar, og det udvikler en som individ.

Få tildelt ansvar fra dag ét. 

  • Som medarbejder kan du forvente at få tildelt ansvar fra dag ét. Et godt eksempel er vores elever, som spiller en vigtig rolle ved at stå for leverandørmesser.
  • Vi kan bl.a. med stolthed nævne, at en af vores elever vandt Dansk Industris Regionale Lærlingepris i 2021.
Kultur - Dialog 1

VI VÆRDSÆTTER HOLDNING OG DIALOG

Lyreco betragter respekt for og fair behandling af alle medarbejdere som en nøgleprioritet i forhold til at opnå employee excellence og customer excellence.

Det er afgørende for at opnå dette, at vi værdsætter medarbejdernes holdninger og sikrer en konstruktiv dialog.

Kultur - Trivsel

TRIVSEL PÅ ARBEJDSPLADSEN

For at fremme trivslen for alle vores medarbejdere på arbejdspladsen forsøger Lyreco at opretholde en god balance mellem arbejds- og privatliv, fremme en positiv og støttende tilgang til arbejdet og skabe et stærkt samarbejde.

Vi gennemfører regelmæssigt medarbejderundersøgelser og sociale barometre for at forstå, hvordan trivslen på arbejdspladsen kan forbedres.

Læs mere

Working together for tomorrow
Vi er Lyreco