award

Vinder to priser ved European Office Products Awards

Den 23. udgave af European Office Products Awards blev afholdt i Amsterdam, hvor folk fra kontorindustrien samledes for at fejre de bedste. 


Som en betydningsfuld aktør i kontorindustrien blev Lyreco tildelt to prestigefyldte priser. Vores dedikation til bæredygtighed blev anerkendt med prisen "Sustainability Excellence - Reseller", mens vi også blev fremhævet som "Highly Commended" i kategorien "Reseller of the Year". 

aa

Tak til vores administrerende direktør, Gregory Lienard, og vores Group Merchandising Director, David Harman, for at modtage anerkendelsen på vegne af Lyreco-teamet.


Hvad betyder priserne?

Priserne bekræfter vores mål om at levere fremragende service og samtidig tage ansvar for vores miljø. Vi sætter pris på denne anerkendelse og fortsætter med at stræbe efter at være en pålidelig og ansvarlig partner for vores kunder og samfundet. 

Hvis du vil vide mere om priserne og vinderne, kan du læse mere her.

Tak til alle vores partnere, kunder og medarbejdere for deres støtte og bidrag til vores succes. Vi ser frem til at fortsætte vores indsats for at gøre en positiv forskel og levere værdifulde løsninger til vores kunder.