Din udvikling kommer først  - Tine 1

Din udvikling kommer først

"Jeg kan være den, jeg ønsker at være"

Hos Lyreco Danmark tror vi på mennesker. Vi tror på at fremme et miljø, der inspirerer og belønner din kreativitet og nytænkning. Der er ingen dumme idéer, og der er ikke noget galt med at stræbe efter at nå til tops! Vores succes skyldes vores medarbejdere, hvilket også er årsagen til at vi målrettet arbejder på at erhverve, fastholde og udvikle de største talenter på markedet.

Michael Baun - Tiltet

Det er afgørende for vores succes, at medarbejderne engagerer sig og lykkes i dagligdagen. Derfor investerer vi med glæde i ressourcer til relevant videreuddannelse uanset hvilken afdeling medarbejderen arbejder i. Det fremmer både arbejdsglæden og arbejdskulturen. 

Michael Baun Christensen

Managing Director Lyreco Danmark

Vi lærer af vores fejl

Frygten for at fejle ligger dybt i os som mennesker. De fleste af os bekymrer os om, hvad andre kolleger vil tænke om os, og hvad konsekvenserne vil være, hvis vi laver fejl.​ 

Hos Lyreco Danmark er det i orden at lave fejl, så længe man lærer af dem.​

Vi tror på, at når vi giver vores medarbejdere frihed med ansvar, vokser og blomstrer de og bliver mere engagerede og innovative, og det er her, de gode idéer opstår – når vi tør tænke ud af boksen.

Se vores medarbejdere beskrive deres egen læringskurve og deres oplevelser med at begå fejl.

 

Din udvikling kommer først  - Kantine 1

Vi værdsætter holdning og dialog

Hos Lyreco betragter vi respekt for hinanden og fair behandling af alle medarbejdere som en nøgleprioritet. Vi værdsætter medarbejdernes holdninger og giver plads til konstruktiv dialog. Vi anerkender, at vi alle er forskellige, arbejder forskelligt og har behov for forskellige hensyn. Det er vores erfaring, at det fremmer trivslen på arbejdspladsen, når der netop bliver gjort plads til den enkelte.

Det er også gennem holdning og dialog, vi sammen kan videreudvikle kompetencerne hos vores medarbejdere. Vores succes er bygget på et solidt fundament af stærke og dedikerede medarbejdere, som løbende bliver udviklet i deres job.

Læs mere