Header about

A Great Working Day. Delivered.

Velkommen til Lyreco

Lyreco-koncernen er førende i Europa og verdens tredjestørste distributør af produkter og ydelser til arbejdspladsen.

Lyreco har været en privatejet virksomhed siden 1926 og har konstant tilpasset sig udviklingen på arbejdspladsen gennem vores konstante fokus på at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, stærke partnerskaber med anerkendte leverandører og effektiv logistik. 

Koncernen har afdelinger i 25 lande i Europa og Asien og dækker yderligere 17 markeder på fire kontinenter gennem et netværk af distributionspartnere. 

Climber on top mountain

Pionerer inden for bæredygtig levering af alt, hvad enhver arbejdsplads har brug for, så medarbejderne kan fokusere på det, der betyder mest.

En mission, der deles af Lyrecos 10.000 medarbejdere

Hvad enhver arbejdsplads har brug for

Vi er specialister inden for alt til din arbejdsplads, og vi udvider hele tiden vores ekspertise og sortiment til at dække alle arbejdsområder: kontorartikler, møbler, IT-udstyr, printløsninger, sikkerhedsudstyr, hygiejne og catering. 

 

Besøg vores webshop

På kontoret

office

På hjemmekontoret

at home

I industrien

industrial

Så medarbejderne kan fokusere på det, der betyder mest

Remote video URL

 

borealis

Lyreco - et overblik

42 countries

42

lande

Lyreco er repræsenteret i 25 lande i Europa og Asien med 15 lokale datterselskaber. Vores netværk af strategiske distributionspartnere dækker yderligere 17 markeder over hele verden.

10000 employees

10.000

medarbejdere

Lyreco People er kernen i den operationelle ekspertise, vi tilbyder vores kunder hver dag.

Vi fremmer bæredygtige arbejdspladser

Vores kunder ønsker at give deres medarbejdere et arbejdsmiljø, der har en mærkbar, positiv indvirkning på mennesker og miljø

At levere topkvalitet handler om at sikre, at alle de skridt, vi tager for at tilfredsstille vores kunder, er så bæredygtige som muligt. 

Som medlem af FN's Global Compact siden 2004 udarbejder Lyreco årligt en konsolideret rapport om CSR. 

Sustainability Report 2022

Vores forpligtelser inden for cirkulær økonomi  

Klimaændringernes dramatiske følgevirkninger minder os mere end nogensinde om vores pligt til at respektere miljøet. Hos Lyreco er vi overbeviste om, at cirkulære økonomi er den bedste model til at håndtere klimakrisen og samtidig opnå ansvarlig vækst. Derfor forpligter vi os officielt til at udvikle fuldt "cirkulære" produkter og løsninger til arbejdspladser inden 2025 for vores kunder og vores medarbejdere.

Remote video URL
LFE CAMBODIA

Lyreco For Education

10.000 Lyreco-medarbejdere er med til at rejse midler til børns uddannelse

At engagere alle vores medarbejdere i at rejse midler til velgørenhedsaktiviteter er en del af Lyrecos virksomhedskultur.

Gennem Lyreco For Education-programmet udvikler Lyrecos medarbejdere indsamlingstiltag for at give børn, der lever under dårlige forhold, bedre adgang til uddannelse.

Læs mere

e shop

Lyreco Webshop

Én løsning, én kontakt, én webshop til alt, hvad du skal bruge på arbejdspladsen!

Fra vores blog
A Great Working Day