LYRECO REMANUFACTURED CARTRIDGES

Od zberu až po opätovné spracovanie

Lyreco ponúka recyklačné služby na všetkých relevantných trhoch. Zahrnutých je viac ako 10 kategórií výrobkov: laserové a atramentové náplne, batérie, žiarovky, elektrika a elektronika, papier, kartón, poháre, plastové fľaše, hliníkové plechovky a kávové kapsuly.

S rastúcim významom obehového hospodárstva a čoraz väčším počtom spoločností, ktoré sa zaväzujú k pracovnému prostrediu s nulovým odpadom, má tento trend svetlú budúcnosť.

Remote video URL

 

bruon collection of used items

Nemôžeme ďalej súhlasiť so životným cyklom produktu, ktorý zahŕňa jednorazové použitie.

Bruno Pluchart
Group Category Manager

UPLATŇOVANIE ZÁSAD CIRKULÁRNEJ EKONOMIKY PRE TLAČIARENE

CARTRIDGE PETIT

 

Spoločnosť Lyreco vyvinula vysoko kvalitný a ekologický rad renovovaných kaziet, ktorý pri tlači uplatňuje princípy cirkulárnej ekonomiky.

1.2M

prázdnych tlačových kaziet zozbieraných v roku 2018

article cartridges collector

Naši zákazníci sa usilujú o udržateľné postupy tlače. V tejto oblasti zohrávajú kľúčovú úlohu kazety. Kombinácia trvalej udržateľnosti s kvalitným produktom a službami zberu použitého spotrebného materiálu, ako sú papier a kazety, je víťaznou kombináciou.

Spoločnosť Lyreco vyvíja produkty šetrné k životnému prostrediu v partnerstve s dodávateľmi, ktorí využívajú princípy cirkulárnej ekonomiky pri riešení tejto výzvy.

Tonerové kazety Lyreco sa recyklujú na výrobu nových kaziet. Zhromažďujú sa, pretvárajú, čistia, nechávajú sa vymeniť diely a znovu sa plnia tonerom ... takže sa dajú znova použiť. To znamená, že sa používa menej surovín.

Cirkulárna ekonomika je skutočne budúcnosťou: ide o to, zaistiť, aby sme produktom Lyreco mohli dať druhý alebo tretí život. Okrem samotných produktov ide aj o to, ako ich dodávať a rozvíjať s nimi spojené služby, ako napríklad zber použitých kaziet. To považujeme za kľúčový prvok vízie: ponúkať výrobky a služby metódami, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu.

Pokračovať v čítaní