LYRECO REMANUFACTURED CARTRIDGES

A begyűjtéstől az felújításig

A Lyreco újrahasznosítási szolgáltatásokat kínál az összes érintett piacon. Több mint 10 termékkategória tartozik ide: lézer- és tintasugaras patronok, elemek, izzók, elektrotechnika és elektronika, papír, karton, csészék, műanyag palackok, alumínium kannák és kávékapszulák.

A körkörös gazdaság növekvő jelentőségével és azzal, hogy egyre több vállalat kötelezi el magát a Zero-Waste munkakörnyezet mellett, ennek a tendenciának fényes jövője van.

Remote video URL

 

bruon collection of used items

Nem folytathatjuk az egyszer használatos termékek életciklusát.

Bruno Pluchart
Group Category Manager

KÖRKÖRÖS GAZDASÁGI ELVEK ALKALMAZÁSA A NYOMTATÁSBAN

CARTRIDGE PETIT

 

A Lyreco kiváló minőségű, környezetbarát újrahasznosított patronokat fejlesztett ki, amelyek a körkörös gazdaság elveit alkalmazzák a nyomtatásban. 

1.2M

a 2018-ban összegyűjtött üres nyomtatópatron

article cartridges collector

Ügyfeleink a fenntartható nyomtatási gyakorlatokra törekszenek. A patronok kulcsszerepet játszanak ezen a területen. A fenntarthatóság ötvözése egy minőségi termékkel és a használt fogyóeszközök, például papír és patronok gyűjtési szolgáltatásaival egy nyerő kombináció.

A Lyreco környezetbarát termékeket fejleszt a gyártók beszállítóival együttműködve, akik a körkörös gazdaság elveit használják fel emelőként ennek a kihívásnak a kezelésében.

A Lyreco festékkazettákat újrahasznosítják, hogy új patronokat állítsanak elő. Összegyűjtik, átalakítják, megtisztítják, alkatrészeiket kicserélik és utántöltik festékkel... így újra felhasználhatók. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alapanyagot használnak fel.

A körkörös gazdaság valóban a jövő: megbizonyosodni arról, hogy a Lyreco termékeknek második vagy harmadik életet adhatunk. A termékeken kívül arról is szó van, miként lehet szállítani és a szolgáltatásokat fejleszteni, például a használt patronok gyűjtését. A Lyreco ezt vállalati jövőképe kulcsfontosságú elemének tekinti: a legkörnyezetbarátabb módszerekkel előállított termékeket és szolgáltatásokat kínálja.

Olvasson tovább