Two people wearing safety helmets

Výber OOPP môžete nechať na našich špecialistov

Odborné znalosti a skúsenosti, inovatívne riešenia na mieru a flexibilné prispôsobenie sa vašim finančným možnostiam – dôvodov, prečo by ste sa pred výberom osobných ochranných pracovných pomôcok mali obrátiť na odborníka, je naozaj mnoho. Viete, prečo by ste mali výber OOPP zveriť do rúk našich odborníkov? 

 

Zistiť viac o OOPP

man changing tire on car

O tom, že odbornosť a skúsenosti špecialistov sú na nezaplatenie, sa presvedčili aj zamestnanci firmy Chára Sport

Tých dlhodobo trápila nespokojnosť s ochrannou obuvou. Obrátili sa preto na špecialistov Lyreco, ktorí im na základe požiadaviek pracoviska, informácií o vykonávanej činnosti a na základe svojich skúseností ponúkli kvalitnejšie a pohodlnejšie alternatívy.

Výsledkom spolupráce bola nadmieru vysoká spokojnosť zamestnancov, ktorí si konečne obuli pohodlnú ochrannú obuv. 

Aj tento prípad je dôkazom, že výber OOPP sa oplatí nechať na špecialistu. 

 

 

  

Prečo je špecialista tou správnou voľbou?

contact us

1. Má bohaté skúsenosti

Špecialisti na ochranné pracovné pomôcky majú dlhoročné skúsenosti abohaté znalosti o rôznych typoch ochrannej výbavy, ich špecifikáciách a konkrétnych požiadavkách pre rôzne odvetvia alebo aktivity. Experti Lyreco sa pravidelne vzdelávajú, aby vám dokázali poskytnúť inovatívne riešenia. Konzultácia s nimi je zárukou správneho výberu vhodných osobných ochranných pracovných pomôcok na základe vašich potrieb. 

2. Predpisy má v malíčku

Požiadavky na OOPP sa často líšia v závislosti od priemyselných predpisov a noriem. Experti na OOPP sú o týchto predpisoch vždy informovaní.  

Vďaka tomu dokážu zabezpečiť, že vybavenie a ochranné pracovné oblečenie, ktoré objednávate, spĺňa nevyhnutné bezpečnostné normy, minimalizuje riziko právnych problémov a zabezpečuje bezpečné pracovné prostredie. 

intersafe and claim with logo

Chcete mať prehľad o dianí v oblasti osobných ochranných pracovných pomôckach a dozvedať sa o trendoch priamo z terénu? 

Sledujte nás na LinkedIn 

Pri výber ochranných pracovných pomôcok treba zohľadňovať finančné možnosti zákazníka, nie však na úkor ochrany zdravia. 

Costs

3. Ušetrí váš čas aj financie

Strácate sa v predpisoch, parametroch a veľkom množstve skratiek?  

Nemrhajte svojím časom a obráťte sa na špecialistu, ktorý presne vie, akú veľkosť, materiál či skratku potrebujete. Vďaka jeho odborným znalostiam a skúsenostiam ušetríte čas a s veľkou pravdepodobnosťou aj nervy. 

Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že objednať si OOPP bez konzultácie s odborníkom je cenovo výhodnejšie, naše skúsenosti ukazujú presný opak. Špecialista vám pomôže urobiť informované rozhodnutia pri výbere spoľahlivých dodávateľov a značiek. Vy tak investujete do kvality a z dlhodobého hľadiska výrazne ušetríte.  

Lyreco catalogue PPE

4. Ponúkne vám riešenie na mieru

Naši experti sa po dohode dostavia na osobnú konzultáciu, počas ktorej si dôkladne prezrú aj vaše pracovné prostredie. Okrem toho sa porozprávajú s vašimi zamestnancami, od ktorých zistia, čo im vyhovuje a čo by, naopak, na OOPP zmenili. Na základe toho vám následne navrhnú niekoľko alternatívnych možností ušitých na mieru vašim potrebám aj finančným možnostiam.  

Špecialista na danú oblasť vám povie, aký typ OOPP, z akého materiálu a s akými parametrami bude najlepšie vyhovovať vášmu pracovnému prostrediu. 

Expertise

Hľadáte osobné ochranné pracovné pomôcky pre vašich zamestnancov, ale neviete, ktoré vybrať?

Naši experti vám poradia s výberom a odporučia vám vhodné ochranné pomôcky pre vaše pracovisko. Kontaktujte nás​​​​​​​.

Pokračovať v čítaní