Two people wearing safety helmets

Výběr OOPP můžete nechat na našich specialistech

Odborné znalosti a zkušenosti, inovativní řešení na míru a flexibilní přizpůsobení vašim finančním možnostem – důvodů, proč byste se před výběrem osobních ochranných pracovních pomůcek měli obrátit na odborníka, je opravdu mnoho. Víte, proč byste měli výběr OOPP svěřit do rukou našich odborníků? 

 

Zjistit více  o OOPP 

man changing tire on car

 

O tom, že odbornost a zkušenosti specialistů jsou k nezaplacení, se přesvědčili i zaměstnanci společnosti Chára Sport

Ty dlouhodobě trápila nespokojenost s ochrannou obuví. Obrátili se proto na specialisty Lyreco, kteří jim na základě požadavků pracoviště, informací o vykonávané činnosti a na základě svých zkušeností nabídli kvalitnější a pohodlnější alternativy. 

Výsledkem spolupráce byla nadmíru vysoká spokojenost zaměstnanců, kteří si konečně obuli pohodlnou ochrannou obuv. 

 

I tento případ je důkazem, že výběr OOPP se vyplatí svěřit specialistovi.    

 

 

 

 

 

Proč je specialista tou správnou volbou?

contact us

1. Má bohaté zkušenosti

Specialisté na ochranné pracovní pomůcky mají dlouholeté zkušenosti a bohaté znalosti o různých typech ochranné výbavy, jejich specifikacích a konkrétních požadavcích pro různá odvětví nebo aktivity. Experti Lyreco se pravidelně vzdělávají, aby vám dokázali poskytnout inovativní řešení. Konzultace s nimi je zárukou správného výběru vhodných osobních ochranných pracovních pomůcek na základě vašich potřeb.  

2. Předpisy má v malíčku

Požadavky na OOPP se často liší v závislosti na průmyslových předpisech a normách.  Experti na OOPP jsou o těchto předpisech vždy informováni.   

Díky tomu dokáží zajistit, aby vybavení a ochranné pracovní oblečení, které objednáváte, splňovalo nezbytné bezpečnostní normy, minimalizuje riziko právních problémů a zajišťuje bezpečné pracovní prostředí. 

intersafe and claim with logo

Chcete mít přehled o dění v oblasti osobních ochranných pracovních pomůcek a dozvídat se o trendech přímo z terénu? 

Sledujte nás na LinkedIn 

Při výběru ochranných pracovních pomůcek je nezbytné zohledňovat finanční možnosti zákazníka, nikoli však na úkor ochrany zdraví. 

Costs

3. Ušetří váš čas i finance

Ztrácíte se v předpisech, parametrech a velkém množství zkratek?  

Nemrhejte svým časem a obraťte se na specialistu, který přesně ví, jakou velikost, materiál nebo zkratku potřebujete.  Díky jeho odborným znalostem a zkušenostem ušetříte čas a s velkou pravděpodobností také nervy. 

Přestože by se na první pohled mohlo zdát, že objednat si OOPP bez konzultace s odborníkem je cenově výhodnější, naše zkušenosti ukazují přesný opak. Specialista vám pomůže učinit informovaná rozhodnutí při výběru spolehlivých dodavatelů a značek. Vy tak investujete do kvality a z dlouhodobého hlediska výrazně ušetříte.  

Lyreco catalogue PPE

4. Nabídne vám řešení na míru

Naši experti se po dohodě dostaví na osobní konzultaci, během které si důkladně prohlédnou i vaše pracovní prostředí. Kromě toho si popovídají s vašimi zaměstnanci, od kterých zjistí, co jim vyhovuje a co by naopak na OOPP změnili. Na základě toho vám následně navrhnou několik alternativních možností ušitých na míru vašim potřebám i finančním možnostem.  

Specialista na danou oblast vám řekne, jaký typ OOPP, z jakého materiálu a s jakými parametry bude nejlépe vyhovovat vašemu pracovnímu prostředí. 

Expertise

Hledáte osobní ochranné pracovní pomůcky pro vaše zaměstnance, ale nevíte, které vybrat?

Naši experti vám poradí s výběrem a doporučí vám vhodné ochranné pomůcky pro vaše pracoviště. Kontaktujte nás​​​​​​​. 

Pokračovat ve čtení