office furniture for Lyreco customer Vodrazka

A Vodrážka cég helyiségeinek felújítása Lyreco méretre készült bútorokkal

Az irodahelyiségnek nemcsak reprezentatívnak, hanem funkcionálisnak is kell lennie, és meg kell felelnie a dolgozók igényeinek. Végül, de nem utolsó sorban az alkalmazottaknak jól kell érezniük magukat ezekben a helyiségekben, és rendelkezniük kell mindennel, ami a munkához kell, de egyúttal a munkahelyi komfortérzetet is növeli. 

Ezt az elképzelést szem előtt tartva kezdtünk együttműködni a Vodrážka s. r. o. céggel, amely az irodahelyiségek és a céges konyha felújítása mellett döntött. A tervet a megrendelő kívánsága szerint alakítottuk ki, és ügyeltünk arra, hogy az egyedi bútorok tökéletesen illeszkedjenek a térbe.

 

"A hozzánk érkező látogatók nagyon dicsérik telephelyünket. Mindenkinek ajánljuk a Lyreco-t."

Lucia Trubíniová, Személyzeti Osztály, Vodrážka s. r. o.

 

Szeretnék többet megtudni a Lyreco bútormegoldásairól

logo vodrazka

Az ügyfélről 

Az aranyosmaróti székhelyű Vodrážka s. r. o. családi cég már 1999 óta piaci résztvevő. Gépi megmunkálású, préselt és hegesztett alkatrészek gyártásával és szállításával foglalkozik az autó- és más gépipar számára. 

A Vodrážka cég 8 éve működik együtt a Lyrecóval. Széles portfólióból vásárolnak frissítőket, higiéniai és irodai kellékeket, papírt és irodai berendezéseket.  

Nem csak márkás termékeket vásárolnak, hanem Lyreco termékeket is, amelyekkel elégedettek. Különösen nagyra értékelik a Lyreco-val való együttműködésnél az egyszerű megrendelést a  Lyreco e-shop segítségével, és a másnapi árukiszállítást és árukézbesítést oda, ahol szükség van rá. Megfelel nekik az is, hogy speciális ajánlatunkból rendelhetnek, például karácsonyi ajándékokat az alkalmazottaik számára, vagy további ajándékokat kaphatnak a vásárláshoz.  

office furniture

A legjobban azonban Lucia Zimánová üzleti tanácsadó személyes hozzáállását értékelik, aki mindig készségesen ad tanácsot és segít nekik. Az értékesítési tanácsadó volt az a személy, aki segítséget javasolt a megrendelőnek a felújított helyiségek berendezéséhez

office furniture

A Lyreco az irodahelyiségek bútorozását a munkahely kívánságai és követelményei szerint végzi. Bútorszakértőink tanácsot adnak a kiválasztásban és a felszerelésben a kezdeti tervezéstől a beszerelésig. 

Tudjon meg többet szolgáltatásról

A kezdeti tervezéstől a helyiségek végleges berendezéséig egyedi bútorokkal

office

Hogyan történik mindez?

A megrendelő két hónap alatt átalakította a cég telephelyét, így volt elég időnk az irodahelyiség és a konyha berendezésére. Az értékesítési képviselő az ügyféllel meghatározta: 

  • milyen helyiségeket kell berendeznie, 
  • milyenek az elképzelései, mit szeretne, és mit nem szeretne, 
  • mekkora a költségvetése.  

Ezután felvették a kapcsolatot a Lyrecóval, a bútorokkal és irodai berendezésekkel foglalkozó szakemberekkel, akik minden információt továbbítottak a szállítónak. Az ügyfél ezt követően minden részletet egyeztetett a szállítóval: 

  • Milyen bútorokkal szeretné berendezni az egyes helyiségeket?  
  • Milyen színű és árnyalatú lesz a felhasznált fa, asztalok, szekrények, fogantyúk, fiókos dobozok stb.? 
  • Milyen anyagot választunk? 
  • Milyenek a konkrét követelmények

A mintamutatóknak és a bútorkatalógusnak köszönhetően a vásárló pontosan az igényeinek megfelelően választotta ki a berendezést. A szállító ezután mindent bemért, és elkészített egy 3D-s tervet. 

logo vodrazka

A konyhát először magunk akartuk megoldani, főleg az ár miatt. Amikor azonban megtudtuk, hogy különböző beszállítóktól kell egyedi alkatrészeket rendelnünk, miközben a Lyreco komplett megoldást tudott nyújtani, a döntés egyértelmű volt.

Lucia Trubíniová, Személyzeti Osztály, Vodrážka s. r. o.

Gond nélküli bútorszolgáltatás

A megrendelőnek irodahelyiséget és céges konyhát bútoroztunk be. A munka- és tárgyalóasztalokon, a szekrényeken és a konyhabútoron kívül a megrendelőnek konkrét igényei is voltak, például az irodahelyiség bejáratánál az íróasztalok lábainak teljes magasságú befedése. 

office kitchen

Pozitívnak értékelték nemcsak a Lyreco értékesítési képviselője, hanem a beszállító hozzáállását is, aki a teljes berendezési folyamat során mellettük állt, és készségesen válaszolt a kérdésekre és az igényekre.  

Amikor valami nem passzolt a helyszínen, vagy átdolgozták, vagy kicserélték. Utólagos konyhaszekrényeket és polcokat is készítettek.

Lucia Trubíniová
Személyzeti Osztály, Vodrážka s. r. o.
conference chairs at table in meeting room

Ergonomikus szék az alkalmazottak egészsége és kényelme érdekében

Az irodai székek kiválasztásánál a megrendelő nagyra értékelte az értékesítési képviselő tanácsait. A Vodrážka s.r.o. a beszállító portfóliójából egy Calypso irodai széket választott, amelyet a beszállító a kívánt színben biztosítani tudott. A jellegzetes kék színű szék nem csak az iroda kialakítását teszi teljessé, de az ergonómikus elemeknek köszönhetően növeli az alkalmazottak munkahelyi kényelmét

Az irodai székeken kívül a beszállítónk portfóliájában szereplő Triton konferenciaszékeket is választottak. 

microfibre cloths 4 blue green yellow pink

Vileda Microfibre törlőkendő – beleszeret az első használatkor

Ugyanúgy, mint ahogy sok Lyreco vásárló, hozzászoktak az akciókhoz és az ajándékokhoz, és nagyra értékelik a lehetőséget, hogy teszteljenek néhány terméket és újdonságot a kínálatunkból.  

A Vodrážkánál sokan "rajonganak" a Vileda mikroszálas törőkendőkért, amivel rendkívül elégedettek. A törlőkendők a felületet fényessé teszik és tisztán tartják, és a tökéletes tisztításhoz a legtöbb esetben nincs szükség mosószerre. A bónusz az, hogy nem hagynak foltokat vagy szöszöket a felületen, és kíméletesen tisztítanak. 

office furniture blue chairs

Ismerdjen meg a Lyreco-val!  

Böngésszen a nagy katalógusban, a Lyreco magazin legújabb számában vagy a tematikus szórólapokon.

Fedezze fel a Lyreco széles termékportfólióját és professzionális szolgáltatásait. 

 

Lyreco katalógusok és szórólapok

Tovább olvasom