modern building in the evening

SANITINO - a garázsból egész Európába a Lyreco-val

A cseh Sanitino 9 európai ország piacán képviseli magát a háztartások és cégek fürdőszoba- és konyhafelszerelésének szakértőjeként. A családi vállalkozás, amely 15 éve indult három alkalmazottal egy garázsban eredetileg Style Plus néven, mára több mint 100 embert foglalkoztat irodáiban és raktárában.

Olvassa el, hogyan vélekedik Sanitino a Lyrecóval való együttműködésről, és miért ajánlják azt másoknak is.  

 

A Lyreco már 10 éve a Sanitino cég irodaszereinek és berendezéseinek kizárólagos szállítója. 

  

“Ez {a rendelési folyamat} nagyon kényelmes és praktikus. Ezért csak egy beszállítónk van, ez a Lyreco.” 

Michaela Kolářová, Head of Operations, Sanitino

 

 

Visit Látogassa meg a Lyreco e-shopot

Amikor először bejelentkeztünk fiókunkba, meglepett minket a választék szélessége. Irodánk kényelméből meg tudunk rendelni mindent, amire szükségünk van.

Michaela Kolářová
Head of Operations, Sanitino

Az egyszerű rendelés és gyors szállítás meggyőzött bennünket 

A Sanitino cég a Litomyšl-i székhelyén kívül három más fiókkal is rendelkezik, amelyekben 100%-os működést kell biztosítania – a kávé- és tea kellékektől a tisztító- és higiéniai termékeken át a nyomdai anyagokig.  

A Sanitino a Lyreco teljes termékkínálatában vásárol termékeket – frissítőket, higiénia termékeket, irodai kellékeket, papírt, technológiai kiegészítőket, csomagolóanyagokat és az irodák felszerelését.  

warehouse

A széles, több mint 12.000 raktáron lévő termékválaszték mellett a vásárlók értékelik a kedvező árakat, a szállítási határidőt, a kiszállítást és kirakodást is pontosan oda, ahova szükséges.  

Ennek köszönhetően a vásárlónak nem kell aggódnia az áruk rendelése és a megfelelő helyre történő szállítása miatt, így saját prioritásaira koncentrálhat. 

Sanitino logo

"Kiváló értékesítési képviselőnk van. Amikor írunk neki, azonnal mindent elintéz helyettünk, és mindig mindent megtesz, hogy kedvünkben járjon. Például, ha egy termék kimaradt, azonnal jelzi, és elküldi nekünk az alternatívák listáját. És mi már csak választunk."

Michaela Kolářová, Head of Operations, Sanitino 

Kommunikáción és bizalmon alapuló együttműködés 

A Sanitino cégnél szeretik a nyíltságot és az egyszerűséget. A jóváhagyott tételek listájával dolgoznak. Minden olyan speciális termékről, amelyet általában nem rendelnek, konzultálnak értékesítési képviselőjükkel. 

Map of Europe

A Saninito társaság, amely 2021-ben 2. helyezést ért el a "Czech Leaders Award" versenyen, folyamatosan terjeszkedik külföldi piacokra. Ezért szüksége van egy megbízható partnerre és beszállítóra, aki biztosítja, hogy az alkalmazottak mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van, és a munkájukra tudjanak koncentrálni. 

lyreco brand

Minőség elfogadható áron – a Lyreco saját márkája

A Sanitino cég neves gyártók márkás termékei mellett Lyreco márkájú termékeket is vásárol.  

A Lyreco márkájú termékek a magas minőséget ötvözik kedvezőbb árakkal. A Lyreco termékek széles portfóliójában higiéniai kellékeket, mosószereket, papírt, fogyó- és csomagolóanyagokat, írószereket és irodaszereket találhat pénztárcájának tetsző áron.

People - Meeting

Megbízható beszállító cége számára

Irodaszerek és megoldások beszállítóját keresi cége számára?  

Ne csökkentse az igényeit, válassza a Lyreco-t!    

  • 24/7 ordering 
  • FREE account management 
  • Next-day delivery 

Több mint 14 500 elégedett aktív ügyfél bizonyítja, hogy ez így igaz. Győződjön meg róla!

Olvasson tovább