office furniture for Lyreco customer Vodrazka

Renovace prostor firmy Vodrážka s nábytkem na míru od Lyreco

Kancelářské prostory by měly být nejen reprezentativní, ale také funkční a musí splňovat požadavky zaměstnanců. V neposlední řadě se právě zaměstnanci musí v těchto prostorách cítit příjemně a měli by mít k dispozici vše, co k práci potřebují a co zvyšuje komfort při práci. 

S touto myšlenkou jsme se pustili do spolupráce se společností Vodrážka, s. r. o., která se rozhodla pro renovaci kancelářských prostor a firemní kuchyňky. Pro zákazníka jsme navrhli design dle přání a postarali se o to, aby nábytek na míru do prostoru dokonale zapadl. 

 

"Návštěvníci, kteří k nám chodí, nám prostory velmi chválí. Všem hned doporučujeme Lyreco."

Lucia Trubíniová, Personální oddělení, Vodrážka s. r. o.

 

Chci vědět více o nábytkových řešeních od Lyreco

logo vodrazka

O zákazníkovi

Rodinná firma Vodrážka, s. r. o. se sídlem ve Zlatých Moravcích na trhu působí již od roku 1999. Věnuje se výrobě a dodávání obráběných, lisovaných a svařovaných dílů pro automobilový a jiný strojírenský průmysl. 

Firma Vodrážka s Lyreco spolupracuje již 8 let. Ze širokého portfolia odebírá občerstvení, hygienu, kancelářské potřeby, papír a kancelářské vybavení.  

Nakupují nejen značkové produkty, ale také produkty značky Lyreco, se kterými jsou spokojeni. Na spolupráci s Lyreco oceňují zejména snadné objednávání přes Lyreco e-shop, jako i rychlé doručení další den a vyložení zboží tam, kde potřebují. Vyhovuje jim i možnost objednat z naší speciální nabídky, například vánoční dárky pro zaměstnance, nebo získat dárek k nákupu.  

office furniture

Jako největší plus však hodnotí osobní přístup obchodní poradkyně Lucie Zimánové, která vždy ochotně poradí a pomůže. Právě obchodní poradkyně zákazníkovi navrhla pomoc při zařizování zrekonstruovaných prostor

office furniture

Lyreco zastřeší vybavení kancelářských prostor nábytkem dle přání a požadavků pracoviště. Naši specialisté na nábytek vám poradí při výběru a zařízení od prvotního návrhu až po instalaci.  

Zjistit více o službě

Od prvotního návrhu po finální zařízení prostor nábytkem na míru

office

Jak to probíhá?

Zákazník předělával prostory společnosti během dvou měsíců, čili na samotné zařízení kancelářských prostor a kuchyňky jsme měli dostatek času. Obchodní zástupkyně si se zákazníkem definovala: 

  • jaké prostory potřebuje zařídit, 
  • jakou představu, co chce a naopak, co nechce, 
  • jaký rozpočet.  

Následně kontaktovali Lyreco specialisty na nábytek a kancelářské zařízení, kteří veškeré informace posunuli dodavateli. S dodavatelem si zákazník následně dohodl všechny detaily: 

  • Jakým nábytkem chce zařídit jednotlivé prostory?  
  • Jaká bude barva a odstín použitého dřeva, stolů, skříněk, úchytek, boxů se zásuvkami a podobně? 
  • Jaký materiál zvolit? 
  • Jaké jsou specifické požadavky

Díky vzorkovníkům a katalogu nábytku si zákazník vybral zařízení přesně podle svých preferencí. Dodavatel následně vše zaměřil a vytvořil 3D návrh. 

logo vodrazka

Kuchyni jsme chtěli nejprve řešit ve vlastní režii, zejména kvůli ceně. Když jsme však zjistili, že jednotlivé části bychom museli objednávat od různých dodavatelů, přičemž Lyreco nám dokázalo zastřešit kompletní řešení, bylo rozhodnutí jasné.

Lucia Trubíniová, Personální oddělení, Vodrážka s. r. o.

Bezstarostný servis s nábytkem 

Kromě pracovních a konferenčních stolů, skříní s uzamykáním a kuchyňské linky měl zákazník také specifické požadavky, jako například překrytí nohou po celé výšce na stolech u vchodu do kancelářských prostor.  

office kitchen

Jako pozitivum hodnotí přístup nejen obchodní zástupkyně Lyreco, ale i dodavatele, který jim během celého procesu zařizování stál po boku a ochotně odpovídal na otázky a požadavky. 

Když něco na místě nepasovalo, tak to buď upravili, nebo vyměnili. Také nám dodatečně dodělávali skříňky do kuchyňky a poličky.

Lucia Trubíniová
Personální oddělení, Vodrážka s. r. o.
conference chairs at table in meeting room

Ergonomická židle pro zdravé sezení zaměstnanců

Při výběru kancelářských židlí nedal zákazník dopustit na poradenství obchodní zástupkyně. Ve firmě Vodrážka, s. r. o. se rozhodli pro kancelářskou židli Calypso z portfolia dodavatele, kterou jim dodavatel uměl zajistit v požadované barvě. Židle výrazné modré barvy nejen dotváří design kancelářských prostor, ale díky ergonomickým prvkům zvyšuje komfort zaměstnanců při práci

Kromě kancelářských židlí si vybrali i konferenční židle Triton ve stejné barvě, kterou měl náš dodavatel v portfoliu. 

microfibre cloths 4 blue green yellow pink

Utěrky Vileda Microfibre – láska pro první použití

Stejně jako se mnozí zákazníci Lyreco zvyknou těšit z akcí a dárků, oceňují i ​​možnost otestovat si některé produkty a novinky v našem sortimentu.  

Ve firmě Vodrážka jsou „fanoušky“ utěrek z mikrovlákna značky Vileda, se kterými jsou nadmíru spokojeni. Utěrky zanechají povrch lesklý a čistý, mají vynikající sací schopnost a ve většině případů není k dokonalému vyčištění zapotřebí žádný čisticí prostředek. Bonusem je, že na povrchu nezůstávají fleky ani vlákna a jsou šetrné k povrchům.

office furniture blue chairs

Seznamte se s Lyreco! 

Prolistujte si velký katalog, nejnovější číslo Lyreco magazínu nebo tematické letáky.

Objevte široké portfolio produktů a profesionální servisy Lyreco. 

 

Katalogy a letáky Lyreco 

Pokračovat ve čtení