modern building in the evening

SANITINO – z garáže do celé Evropy s Lyreco po boku

Česká společnost Sanitino se zastoupením na 9 evropských trzích je odborníkem na koupelnové     a kuchyňské vybavení do domácností a firem. Rodinná firma, která  začínala před 15 lety se třemi zaměstnanci v garáži pod původním názvem Style Plus, mezitím ve svých pobočkách a skladu zaměstnává přes 100 lidí.  

Přečtěte si o tom, jak v Sanitino vnímají spolupráci s Lyreco a proč by ji doporučili i ostatním.

 

Lyreco je již 10 let exkluzivním dodavatelem kancelářských potřeb a vybavení pro Sanitino.

  

“Je to {objednací proces} velmi pohodlné a praktické. Proto máme jen jednoho dodavatele a tím je Lyreco.” 

Michaela Kolářová, Head of Operations, Sanitino

 

 

 

Navštívit Lyreco e-shop

Když jsme se poprvé přihlásili do našeho účtu, tak jsme byli překvapeni šířkou sortimentu.     Z pohodlí naší kanceláře si můžeme objednat vše, co potřebujeme.

Michaela Kolářová
Head of Operations, Sanitino

Jednoduché objednávání a rychlé dodání přesvědčily

Společnost Sanitino má kromě hlavního sídla v Litomyšli další tři pobočky, ve kterých musí zajistit 100% fungování – od zásob kávy a čajů přes čisticí a hygienické prostředky až po materiály pro tisk.  

Sanitino odebírá produkty napříč celým sortimentem Lyreco – občerstvení, hygienu, kancelářské potřeby, papír, techniku, obalové materiály a vybavení do zasedaček a kanceláří.  

warehouse

Kromě širokého sortimentu, přes 12 000 produktů skladem, zákazník oceňuje také příznivé ceny, dobu dodání a doručení, vyložení přesně na místo, kam potřebují.  

Zákazníkovi tím pádem odpadají starosti s objednáváním a přesouváním zboží na správné místo, a může se tak soustředit na své priority. 

 

Sanitino logo

"Máme výbornou obchodní zástupkyni. Když jí napíšeme, obratem vše pro nás vyřídí a vždy nám vyjde vstříc. Například když je výpadek nějakého produktu, hned se ohlásí a pošle nám seznam alternativ. A my si už jen vybereme."

Michaela Kolářová, Head of Operations, Sanitino 

Spolupráce založená na komunikaci a důvěře 

V Sanitino mají rádi přímost a jednoduchost. Pracují se seznamem schválených položek. Všechny speciální produkty, které běžně neobjednávají, konzultují s jejich obchodní zástupkyní. 

Map of Europe

Společnost Sanitino, která v roce 2021 získala 2. místo v soutěži "Ocenění českých lídrů", neustále expanduje na zahraniční trhy. Proto potřebuje spolehlivého partnera a dodavatele, který zajistí, aby měli zaměstnanci k dispozici vše, co potřebují, a mohli se soustředit na svou práci.

lyreco brand

Kvalita za rozumnou cenu – vlastní značky Lyreco

Sanitino odebírá kromě značkových produktů od renomovaných výrobců také produkty značky Lyreco.  

Produkty značky Lyreco v sobě spojují vysokou kvalitu za výhodnější ceny. V širokém portfoliu produktů značky Lyreco naleznete hygienické potřeby, detergenty, papír, spotřební a obalové materiály, psací a kancelářské potřeby za ceny, které potěší Vaši peněženku.  

People - Meeting

Spolehlivý dodavatel pro Vaši firmu

Hledáte dodavatele kancelářských potřeb a řešení pro Vaši společnost?  

Nesnižujte nároky, vyberte si Lyreco!  

 

  • Objednávání 24/7 
  • Vedení účtu zdarma 
  • Doručení další den 

Více než 14 500 spokojených aktivních zákazníků Vám dá za pravdu. Přesvědčte se sami! 

Pokračovat ve čtení