two man Lyreco courriers in front of lyreco vans

Elégedettségi felmérés: Vajon milyen típusú futárok minősülnek a legjobbnak?

Az évfordulón a  Staffino Experience Management Platform átfogó ügyfél-elégedettségi felmérést végzett a Lyreco Central Europe számára. A szlovákiai ügyfeleknek lehetőségük volt arra, hogy értékeljék a Lyreco kézbesítési szolgáltatásait és futárait. A cél az volt, hogy még jobban megértsük az ügyfelek igényeit és meghatározzuk a fejlesztendő területeket.  

A vásárlói visszajelzések a pozitív vélemények mellett betekintést nyújtottak azokba az aktuális kérdésekbe is, amelyekkel a társaságnak mélyrehatóbban kell foglalkoznia Szlovákiában. 

 

staffino logo green

A megkérdezett vásárlók 100%-a nyilatkozta azt, hogy a futár pozitív benyomást keltett bennük.

 

Hogyan zajlott a felmérés? 

A Lyreco ügyfél-elégedettségi felmérésére kérdőíves formában 2022 októbere és 2023. január vége között került sor. Ez idő alatt több mint 2000 válasz érkezett, és még a tapasztalt ügynökségi munkatársakat is meglepte a magas, 22%-os megnyitási arány. 

logo lovčica trubin PD

Nagyon elégedett vagyok a kiszállítással, [a futár] felhozta az árut egészen az irodámig. Minden a legnagyobb rendben volt.

Mezőgazdasági szövetkezet, Lovčica-Trubín

A Lyreco társaság standard szolgáltatásai közé tartozik a következő munkanapi kiszállítás, egészen az áru kipakolásáig az íróasztalra.

A vásárlók további pozitívumként az ügyfélbarát és segítőkész hozzáállást jelölték meg, továbbá azt, hogy a futár a nehéz csomagokat is hajlandó volt felvinni

dm drogerie markt logo

Köszönjük, hogy a sofőr mindig ilyen gyorsan és mosollyal hozza ki nekünk a csomagot. Mindig nagyon kedvesek és barátságosak.

DM drogerie markt, s. r. o.

Staffino award for Lyreco
robert ferencz

A Lyrecónál minden egyes munkatársunkat megbecsüljük, és ez alól a logisztika sem kivétel. Ezt bizonyítja a járművezetők alacsony fluktuációja is. Megfelelő munkakörülményeket teremtünk a sofőrök számára; a napi szállítások ütemezését is az elérhetőségükhöz optimálisan állítjuk be. Egyúttal a szállítások a jutalmazási és értékelési rendszer alapjául is szolgálnak.

Róbert Ferencz
Distribution Manager, Lyreco

Legyenek nagy elvárásai beszállítójával szemben!

 

Olyan beszállítót keres, aki az alábbiakat tudja garantálni Önnek: 

  • széles portfóliót, 
  • 24/7 rendelést, 
  • másnapi kiszállítást, 
  • és INGYENES fiókkezelést? 

Ne adjon lejjebb az elvárásaiból!  Csatlakozzon Ön is a Lyreco több mint 14 500 elégedett ügyfeléhez! 

Ügyfélfiók létrehozása

 

Olvasson tovább