Brantner cars

Od vitamínových balíčků po pitný režim na míru

Brantner Poprad, s. r. o., vám ukáže, jak na to

 

V mnoha firmách nabývají environmentální povědomí a sociální odpovědnost (CSR) stále větší význam. Společnosti hledají inovativní způsoby, jak sladit své obchodní postupy s cíli udržitelnosti.  

Nahrazením běžných jednorázových předmětů kvalitními a ekologickými alternativami mohou firmy zlepšit viditelnost značky, snížit provozní náklady a v neposlední řadě přispět k trvale udržitelnější budoucnosti. 

Přečtěte si, jaké aktivity směrem k trvalé udržitelnosti zavádějí ve společnosti Brantner Poprad, s. r. o., a jak jim v tom pomáhá Lyreco.

 

Sustainable Selection by Lyreco

Kdo je Brantner Group? 

 

Rakouská společnost Brantner green solutions je jedním z lídrů v oblasti odpadového hospodářství a logistiky. Se silným zaměřením na trvalou udržitelnost a inovativní koncepce recyklace připravuje odpad na nejmodernější recyklační procesy, čímž přispívá k čistému životnímu prostředí.  

Rodinná firma s více než 30letou působností na Slovensku se mimo jiné věnuje i ochraně přírodních zdrojů, údržbě veřejné zeleně a údržbě a modernizaci osvětlení.

brantner

Na Slovensku má zastoupení přes 15 poboček a zaměstnává více než 800 lidí.  

Brantner Group subs map

Brantner Green Solutions: Tradice, inovace a závazek k udržitelnému nakládání s odpady.

fruit

“Zaměstnanec v terénu je pro nás prioritou.”

Dceřiná společnost skupiny Brantner, Brantner Poprad, s. r. o.,  s Lyreco Central Europe spolupracuje od roku 2016. Spolupráce začala překvapivě díky vitamínovým balíčkům, které dostávají zaměstnanci jako benefit pro podporu zdraví při změně ročních období. 

Od Lyreco kromě vitamínových balíčků a pitného režimu využívají také dodávání reklamních předmětů s potiskem firemního loga společnosti. 

Benefit pro zaměstnance s přidanou hodnotou

 

Brantner Poprad, s. r. o., je společnost, která se intenzivně zabývá ekologií, recyklací a dopadem aktivit na životní prostředí. Právě proto se rozhodli eliminovat nákup balených vod v PET lahvích. Díky tomu ročně ušetří nemalé náklady a zároveň přispívají ke snížení plastového odpadu. 

brantner cars in high tatras
Logo Brantner

Za poslední tři roky jsme snížili množství plastu z PET lahví o 3 000 kusů 1,5litrových lahví od minerálek.

Katarína Sedláková
Assistant Managing Director, Brantner Poprad, s.r.o.

Lahve s balenou vodou nahradili nerezovou lahví ve firemních barvách a s logem Brantner, jejíž design vytvořili specialisté z Lyreco na míru a přesně podle požadavků a potřeb zákazníka. U zaměstnanců, kteří pracují v terénu, se lahve těší mimořádné oblibě, protože mají dostatečně velký objem, v létě udrží nápoj vychlazený a v zimě zůstane čaj teplý. Kvalita materiálu zajišťuje trvanlivost lahví. 

branded waterbottle brantner

Novým benefitem na podporu pitného režimu je nákup sirupů s ovocnou příchutí, kterými si zaměstnanci mohou v zimě osladit čaj a v létě ochutit vodu.  

Zjistit více 

Logo Brantner

Proč Lyreco? Protože potřebuji řešit věci rychle. Výsledek potřebuji v daném termínu a tohoto času se pro správnou organizaci dění držím. Náš obchodní poradce, pan Višňovský reaguje na moje požadavky velmi promptně. Komunikace je rychlá, přímá a s uspokojivým výsledkem.

Katarína Sedláková
Assistant Managing Director, Brantner Poprad, s.r.o.
your logo on blue

Reklamní předměty udělají práci za vás!

Reklamní a propagační předměty jsou nejúčinnější formou reklamy. Zvyšují povědomí o značce a vyvolávají okamžité rozpoznání. Potenciální zákazníci tak mohou rychle identifikovat vaši značku, vaše výrobky nebo služby, které nabízíte. 

Printing Manager

Jedním z důvodů, proč jsou promo produkty důležité – a mohou být velmi prospěšné pro vaše podnikání – je ten, že vám mohou pomoci udržet vaše klienty angažované a loajální. Reklamní předměty mohou fungovat jako silné marketingové nástroje, které vám mohou pomoci vytvořit dlouhodobý vztah se zákazníkem a pozitivní zkušenost se značkou.

Martin Opálený
Printing Manager, Lyreco

Na Lyreco e-shopu si můžete vybrat z více než 10 000 produktů!

 

Během pár vteřin můžete na vybraný produkt ZDARMA a bez závazné objednávky přidat své logo a vytvořit si náhled.

Prohlédnou si nabádku 

Přečtěte si další zákaznická hodnocení našich služeb 

 

 

fronek logo

“Nechali jsme si potisknout logo naší firmy na objednané kalendáře. Objednávka včetně služby byla co nejdříve vyřízena a zaslána. Také jsme si objednali tiskopisy s potiskem loga naší firmy. Obratem byly zaslány. S Lyreco jsme spokojeni a věřím, že budeme spolupracovat i nadále.” 

Ladislava Hůlková, Froněk, spol. s.r.o. 

 

 

keri

“Naše vedení se rozhodlo už trochu opožděně objednat od Lyreco dárkové sety Víno Hruška pro partnery. Objednávku jsme realizovali až 28. 11. a doručení mělo být 3 týdny. Obávali jsme se, že zboží dorazí až týden před Vánoci a my už nestihneme sety rozvézt. Nakonec bylo dodání 7. 12., tedy za poloviční čas. Všechno se krásně stihlo a s první takto speciální zásilkou a celou komunikací jsme byli velmi spokojeni​​​​​​​.” 

Hana Štefanová, Keri A.S. 

Pokračovať v čítaní