Kontorelev

Bliv elev

i Lyreco!

Hos Lyreco ser vi vores elever som en vigtig ressource, vi er stolte af. Vi gør en indsats for, at eleverne får en god og lærerig oplevelse.

 

Vi betragter vores elever som ligeværdige kollegaer, og derfor er det helt naturligt, at de får tildelt egne opgaver og ansvar, som passer til dem. Det er vores opgave at klæde eleverne bedst muligt på til deres karriere og fremtid i branchen. Derfor stifter vores elever ofte bekendtskab med flere afdelinger i elevperioden for på den måde at få et mere indgående kendskab til virksomheden og opgaveløsning generelt.

Elev1

At være elev i Lyreco er en god karrierevej, hvor dine ambitioner og indsats kan få dig langt.

Vores elevprogram strækker sig over to år og bliver fordelt mellem praktikperioder hos os og obligatoriske skoleophold.

Camilla

Jeg har i min elevtid hos Lyreco været på en kæmpe lærerig rejse – både personligt og fagligt. Jeg har fra første dag følt mig utroligt velkommen og som en del af teamet på nøjagtig lige fod med mine andre kollegaer i Customer Care

Camilla Madsen
Tidligere kontorelev

Fokus på læring

Når man starter som elev hos Lyreco, bliver man mødt af en elevansvarlig. Den ansvarlige er en betroet sparringspartner, som har fokus på elevens faglige læring, men i særdeleshed også den personlige udvikling, så elevens oplevelse af at arbejde i Lyreco bliver så god som mulig. Derfor bliver forløbet også tilpasset ud fra den enkeltes ønsker, kompetencer og behov.

 

Mulighed for at vælge forskellige elevforløb

Som elev i Lyreco har man mulighed for enten af blive elev i Supply Chain eller almindelig kontorelev. For at kunne søge ind som elev kræver det følgende:

  • Du har bestået eller forventer at bestå HHX, HG2, HGS eller EUD-5/10.
  • Du er klar på at kaste dig ud i nye opgaver og udfordre måden, vi gør tingene på.

Vi har altid mellem 3 og 4 elever ansat, så du vil også få unik mulighed for sparring med andre elever i andre afdelinger. 

 

Sådan ansøger du

Vi ansætter jævnligt nye elever, og næste gang vi ansætter nye elever er i foråret 2024. Du er dog altid velkommen til at række ud til vores HR-afdeling, som forestår ansættelserne, på dk.hr.recruitment@lyreco.com , hvis du har spørgsmål.  

 

Cecilie blev Årets Lærling:

"Jeg blev set som en ligeværdig kollega"

Det hører ikke til sjældenhederne, at vores dygtige elever afslutter deres uddannelse med flotte karakterer, og går man rundt på gangene på kontoret i Roskilde, møder man flere tidligere elever, der har fundet deres faste plads hos Lyreco.

Vi er også stadig stolte af, at vores tidligere finans-elev Cecilie Lindkvist Nielsen meget fortjent vandt DI Roskilde/Køge Bugts Lærlingepris 2021.

På dagen for prisoverrækkelsen bød vi bl.a. Tomas Breddam, borgmester i Roskilde Kommune, og Keld G. Nielsen, Næstformand i DI Roskilde/Køgebugts, velkommen på hovedkontoret i Roskilde. 

Læs hele historien om Cecilie her og mød hende i videoen herunder 

Vil du lære mere om kulturen og arbejdsmiljøet i Lyreco?

Læs mere her

 

Job i Lyreco

 

A Great Working Day. Delivered.
Vi er Lyreco