3 trucks aligned

Támogatjuk partnereinket fenntarthatósági kötelezettségeikben

Elkötelezettségeink teljesítéséhez elengedhetetlen az érdekeltek bevonása a Lyreco vállalati felelősségvállalási stratégiájába és tevékenységeibe.

A Principado mexikói üzleti irodai kellékek forgalmazója 2014 óta nemzetközi partnerünk. Együttműködésünk kezdete óta a vállalat elkötelezett amellett, hogy CSR-politikáját és fellépéseit összehangolja a Lyreco elkötelezettségeivel. Társadalmi felelősségvállalási chartájuknak megfelelően a működésüket és stratégiai intézkedéseiket gazdasági, társadalmi és környezeti hatásuk javítására összpontosítják.

2018-ban a Principado egy hibrid teherautó-flottába fektetett be a kiszállításhoz Mexikóvárosban. Értékes hozzájárulás a városi légszennyezés elleni küzdelemhez egy olyan városban, ahol a levegő minősége az egyik legrosszabb a világon.

Principado az egyik olyan partner a Lyreco hálózatban, amelynek fejlődése a CSR szempontjából a legszembetűnőbb.

Kép: Principado teherautó flotta Mexikóban

a man smiling

Partnerségünk üzleti dimenzióján túl a Lyreco-val való együttműködés a fenntarthatósági politikánkat is támogatja. A Lyreco vállalati felelőssége egyértelműen inspirációt jelent olyan konkrét cselekvések végrehajtásához, mint például a Principado Etikai Kódex megalkotása és Mexikóváros zöld flottájának fejlesztése.

Alejandro Torre
A Principado Mexico vezérigazgatója, a Lyreco disztribútor partnere 2014 óta