charity

A Lyreco csatlakozik a nagylelkűség legnagyobb ünnepéhez, a GivingTuesday-hez

giving tuesday logo 3

A Black Friday utáni első kedd immár 6. éve a jócselekedetek, a jóság adása és terjesztése jegyében telik majd. GivingTuesday egy világszerte működő jótékonysági kezdeményezés, amely különböző csoportokat – önkéntes és non-profit szervezeteket, kis- és középvállalatokat, családokat és magánszemélyeket – fog össze. A cél mások megajándékozása - idővel, tanáccsal, anyagokkal, anyagilag...  

A Lyreco idén ismét csatlakozik a globális GivingTuesday ünnepséghez. Idén a nagylelkűség ünnepe november 29-re esik. Tudjon meg többet az ezen a napon tervezett programokról. 

 

Szeretnék csatlakozni a kezdemenyezéshez

people

Mit jelent a Giving Tuesday?

A Lyreco társaság a Pontis Alapítvánnyal együttműködve úgy döntött, hogy idén is részt vesz a globális önkéntes kezdeményezésbe #GivingTuesday

A GivingTuesday a nagylelkűség, az adakozás és az önkéntesség ünnepe, ahol jócselekedeteket hajtanak végre, és a jót szerte a világon terjesztik. A GivingTuesday mindig ugyanabban az időpontban zajlik – az amerikai hálaadás ünnepe és a világhírű Black Friday utáni első kedden. A kezdeményezés alapvetően egy reakció a Black Friday-re, amely a materializmus és a vásárlási őrület nem hivatalos ünnepe.  

A #GivingTuesday egyedülálló módon egyesíti a különböző embercsoportokat - non-profit szervezeteket, cégeket, családokat és magánszemélyeket, és jó cselekedetekre buzdítja őket.  

Hogyan támogatja a Lyreco a GivingTuesday projektet?

Együttműködve a Révia - Malokarpatská komunitná nadácia társasággal idén is részt veszünk a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek megajándékozásában. A Lyreco alkalmazottai, valamint több száz más névtelen adományozó megvásárolja azt a könyvet, amelyről néhány gyerek álmodott. Szép dedikálást is írhatnak a könyvbe. Ezt követően a "könyvmanó" eljuttatja a kívánt könyvet a gyermekhez.  

charity 2022

Az OZ Tenenet Társasággal közösen a “Jóság az emberben” kampány keretében segítünk a rászoruló családoknak kívánságaik teljesítésében. A Lyreco munkatársai élelmiszer- és fogyasztási cikkek vásárlásához, de apró ajándékokkal, csecsebecsékkel is hozzájárulhatnak, hogy örömet okozzanak. 

Ha a gyerek iskolába jár, a nemzet növekszik

Lyreco For Education is a Lyreco-run scheme in which employees participate in fundraising activities aimed at supporting children and improving their access to education. The goal is to boost enrolment and reduce drop-out rates.  

lfe

Idén a Lyreco munkatársai tombolajegy megvásárlásával támogathatják a kambodzsai gyerekeket.

 

Tudjon meg többet a jótékonysági tevékenységekről

Petra Majova

A mások segítésére való természetes hajlandóság a DNS-ünk része. Nemcsak globális alapítványunkon, a Lyreco for Education-on keresztül, amely 2008 óta támogatja a fejlődő országokban élő gyermekek oktatását, hanem különféle helyi tevékenységeken keresztül is, amelyeket munkatársaink gyakran maguk is kitalálnak. Mi pedig örömmel támogatjuk őket ebben. 

Petra Májová
People & Culture Director, Lyreco
giving tuesday long logo with text

Olvasson tovább