people celebrating

Egy céges buli, amire sokáig emlékezni fog

A rendszeres csapatépítő összejövetelek elengedhetetlen részét képezik a jó munkahelyi légkör kialakításának. Az együtt töltött idő nagyszerű módja a kollégák közötti kapcsolatok erősítésének, az együttműködés javításának, a kreatív ötletelésnek és a hatékonyság növelésének.  

Emellett a dolgozók kötetlen találkozása majdnem olyan fontos a jó munkaeredményekhez, mint a hatékony irodai munka.  

Ne becsülje alá a felkészülést, és szervezzen egy tökéletes céges rendezvényt. Mutatunk 4 tippet, aminek köszönhetően egy felejthetetlen céges bulival vagy csapatépítéssel készülhet. 

buying presents online

Elfelejtetkezett valamiről?

Elfelejtetkezett valamiről? Van rá megoldásunk! A frissítők és rágcsálnivalók, higiéniai cikkek, jegyzetfüzetek és tollak vagy ajándékok az alkalmazottaknak. A Lyreco e-shopban megtalál mindent, amire szüksége van. Az árut már másnap szállítjuk Önnek.

4 tipp a céges buli előkészítéséhez

1. Válassza ki a buli helyét

Az első lépés annak a helynek a kiválasztása, ahol a céges rendezvény helyet kap. A választásnál vegye figyelembe a vendégek számát, az időjárást, a buli témáját és természetesen a költségvetést. A népszerű helyek közé tartoznak az éttermek, klubok, közösségi termek, de a szabadtéri helyek is. 

Ha van elég nagy hely a cégében, ott is szervezhet munkahelyi rendezvényt. Ne féljen kihasználni a céges tereket, de ne felejtsen el minden irodaszert eltenni, és úgy díszítse fel a helyiséget, hogy az alkalmazottak ne érezzék azt, hogy a munkahelyükön vannak.  

foto kútik

Tippünk:

Tegyen egy vicces kellékekkel teli fotófülkét a rendezvény helyszínére.

Munkatársai jól fognak szórakozni, és egyben egy felejthetetlen, vidám emléket is magukkal vihetnek.

2. Találjon ki egy témát 

Az előkészületek megkezdése előtt  válassza ki az esemény témáját. Bulit tervez egy nagy cégnek? Ebben az esetben a parti témájának a lehető legsemlegesebbnek kell lennie, hogy mindenki azonosulni tudjon vele. Például: 

  • maskarás parti. 
  • borkóstolónak szentelt este. illetve kávénak, 
  • buli a 90-es évek stílusában. 
people drinking coffee

De ha egy kisebb rendezvényt tervez a jól ismert kollégáknak, engedje szabadjára a fantáziáját, és találjon ki eredetibb témát. Előfordulhat, hogy semmi megfelelő nem jut eszébe. Ebben az esetben vonjon be más kollégákat is az ötletelésbe, és közösen találjanak ki egy témát. 

costume party

3. Folytassa a programmal

Ha megvan a téma, elkezdheti kitalálni a programot.

Először is válaszoljon arra a kérdésre, hogy mi a célja az adott eseménynek. Fontos tudatosítani a rendezvény megszervezésének célját.  

Janka Ondrášiková

Sikeres céges rendezvénynek azt tartom, ahol az emberek közelebb kerülnek egymáshoz, jól érzik magukat, elfeledkeznek megszokott gondjaikról, feladataikról. A rendezvény előkészítése során ügyelek arra, hogy a rendezvény helyszíne minden vendég számára vonzó legyen. A programnak emlékezetesnek és hasznosnak kell lennie. Azt akarom, hogy az emberek mosolyogva és pozitív érzelmekkel telve térjenek haza.

Jana Ondrášiková
Executive Assistant, Lyreco

Egy sikeres év végét szeretne megünnepelni kollégáival, vagy csak kötetlen légkörben szeretne találkozni és jobban megismerkedni velük?

Az ezekre a kérdésekre adott válaszok segítenek a megfelelő rendezvényprogram összeállításában. A program elkészítésekor mindig gondoskodjon megfelelő időtartalékkal rendelkező menetrendről

Egy tánccal, étkezéssel és beszélgetéssel teli este remek, de ne felejtsen el betervezni legalább néhány közös tevékenységet, amiben mindenki részt vehet. A csoportos játékok, versenyek erősítik a csapatot, a legjobb munkatárs kihirdetése pedig növeli a motivációt. 

 

secret santa

 A társasági események örökzöldje a tombola, amelyen biztosan mindenki szívesen részt vesz. Legyen óvatos a nyeremények kiválasztásakor – felejtse el a tavalyi naptárakat vagy céges tollakat. A teli kosár sokkal boldogabbá teszi a kollégákat kedvenc csemegékkel, ajándékutalvány könyvesboltba, vagy minőségi kávék készlete

Printing Manager

Személyre szabott ajándékok és szuvenírek, vagy céges logóval ellátott ruhák szép emlékei az eseménynek. Az alkalmazottai minden bizonnyal értékelni fogják ezt a figyelmességet.

Martin Opálený
Printing Manager, Lyreco

A közös élmények erősítik a kollektívát. Ajándékozzon dolgozóinak egy praktikus apróságot logójával, amely emlékezteti őket az együtt töltött időre vagy a céges bulira.  

Válasszon több mint 40 000 személyre szabott termék közül.  

Válasszon személyre szabott ajándékokat az alkalmazottak számára

4. Ne feletkezzen meg a legfontosabbról 

A száraz szendvics és a meleg ásványvíz már rég nem felel meg egy céges rendezvény színvonalának. Ne feledje, hogy a kiváló minőségű ételekkel és italokkal megmutatja alkalmazottainak és kollégáinak, hogy értékeli őket és velük együtt a munkájukat. 

catering

Ügyeljen arra, hogy legyen az asztalokon minden, amire a vendégeknek szüksége lehet. Szendvicsek, falatkák, édes és sós rágcsálnivalók, víz és limonádé, bor, sör, tea és természetesen a kávéválaszték sem hiányozhat.  

A buli témája minden bizonnyal segít az ételválasztásban. Ha a pénztárcája engedi, hívjon meg egy szakácsot a rendezvényre, aki gondoskodik egy felejthetetlen ínyenc élményről.  

12,000

TERMÉK RAKTÁRON MÁSNAPI SZÁLLÍTÁSSAL

people eating cookies at table christmas themed

Tippünk: Ne keresse a szükséges felszerelést vagy frissítőket az üzletekben.

Vásároljon mindent egy helyen, kényelmesen otthonából vagy irodájából, és nem csak időt, hanem pénzt is takarít A Lyreco e-shopban mindent megtalál, amire szüksége van a céges ünnepléséhez, rendezvényéhez vagy csapatépítéséhez.

Olvasson tovább