Header about

A Great Working Day. Delivered.

Välkommen till Lyreco

Lyreco-koncernen är mycket mer än en ledande leverantör av produkter och tjänster för din arbetsplats. Vi samarbetar med organisationer i strävan efter en bättre arbetsvärld, en dag i taget.

Vi samarbetar med välkända leverantörer för att erbjuda allt fler produkter som bidrar till mer hållbarhet och delge människor den information som behövs för att förstå påverkan av sina inköp. Genom att kombinera lokal kunskap med globala kontakter bygger vi starka relationer med våra partners för att främja framsteg för en mer hållbar arbetsplats.

Lyreco är ett privatägt företag sedan 1926, och opererar direkt i 25 länder i Europa och Asien och täcker ytterligare 16 marknader på fyra kontinenter genom ett nätverk av distributionspartners. Som den ledande europeiska, och världens tredje största distributör av material och tjänster för arbetsplatsen strävar vi efter att arbeta på ett etiskt och hållbarare sätt i våra lokala samhällen för att främja välbefinnande och säkerhet bland de människor som lever och verkar där.

Climber on top mountain

Pionjärer när det gäller att leverera hållbart vad varje arbetsplats behöver, så att dess medarbetare kan fokusera på det som betyder mest.

En mission som delas av Lyrecos 12 000 anställda

World Map 3

LYRECO GLOBALT - Global aktör, lokal marknadsexpert!

Inköp av produkter och tjänster för arbetsplatser på internationell nivå kräver att specifika lokala krav uppfylls och att kontrakt hanteras på regional eller global nivå. Lyreco har ett omfattande internationellt nätverk som täcker 40 länder på fyra kontinenter.

bookstore

PIONJÄRER SEDAN 1926

Fyra generationer efter att Georges-Gaston Gaspard öppnade dörren till sin bokhandel i Valenciennes, Frankrike, 1926 har Lyreco nu kunder på fyra kontinenter - allt från enskilda firmor till stora internationella företag.

Vad varje arbetsplats behöver

Vi är specialister på allt du behöver på din arbetsplats, och vi utökar ständigt vår expertis och vårt sortiment för att täcka alla arbetsområden: kontorsmaterial, möbler, IT-utrustning, trycklösningar, säkerhetsutrustning, hygien och catering.

På kontoret

office

På hemmakontoret

at home

Inom industrin

industrial
borealis

Lyreco - en översikt

42 countries

42

länder

Lyreco finns representerat i 25 länder i Europa och Asien med 15 lokala dotterbolag. Vårt nätverk av strategiska distributionspartners täcker ytterligare 17 marknader över hela världen.

10000 employees

12 000

anställda

Lyreco People är kärnan i den operativa expertis som vi erbjuder våra kunder varje dag.

1926
1926
Nästan 100 år som privatägt företag
ONE CLICK
11 500
produkter på lager
19 NDC
19
Nationella distributionscentraler
lyreco vans
1
dags leverans
CO2 emission
-28,11%
CO2-utsläpp sedan 2010
green products
42,2%
försäljning av gröna produkter
LFE School 4

LYRECO FOR EDUCATION

Genom Lyreco For Education-programmet utvecklar Lyrecos anställda insamlingsinsatser för att ge barn som lever i fattigdom ökad tillgång till utbildning. Syftet med projektet är att bidra till att fler barn får möjlighet att gå i skolan och att färre hoppar av. Det vill vi göra genom att förbättra skollokalerna, förbättra kvaliteten på utbildnings- och inlärningsförhållandena, samt stärka medvetenheten om klimatförändringar och hållbar utveckling.