verktyg på grön bakgrund

Lyreco Branding Solutions

Your best friend in promotion

Mycket mer än en produktleverantör

Våra kunder har inte valt en produktleverantör, de har valt en rådgivande partner.

Tack vare vår kompetens så har vi idag kunder i stort sett i varje bransch, vilket självfallet gör oss till en enorm idébank och en perfekt samarbetspartner även för dig.

Vårt erbjudande begränsas inte till en bransch utan våra produkter och tjänster fungerar utmärkt inom alla olika typer av situationer eller utmaningar. Vårt produkterbjudande är förmodligen branschens bredaste men det är vår expertis och lösningar som gör våra kunder nöjda.

arbetskläder och en hjälm framför en mörkgrå bakgrund

Vårt koncept ger dig som kund en oslagbar möjlighet

Hos oss får du marknadens bredaste produkterbjudande, skräddarsydd design, kundunika e-handelslösningar och ett gediget miljöarbete. Vi är unika vad gäller vårt totala erbjudande.

Genom kombinationen av produktgrupper och tjänster så som in-house förädling, design och specialproduktion tillsammans med vår e-handelslösning och distribution gör att vi kan erbjuda ett extremt konkurrenskraftigt och unikt koncept till våra kunder.

Adderar ni dessutom möjligheten att kombinera er beställning med övrigt produktutbud så sparar ni inte bara kostnader och administration utan bidrar även till en positiv utveckling för miljön med samleveranser.

ett par skor en vattenflaska en handduk på en vit bakgrund

Varför ska ni välja oss?

Hos oss får ni kombinationen av ett brett utbud av standarprodukter med möjlighet till specialproduktion inom alla våra produktkategorier. Allt ifrån klassiska profilprodukter till exklusiva varumärken som hjälper er att nå fram med ert budskap.

Vi tar fram helt egna, unika produkter och designar egna kollektioner helt efter vår kunds behov och önskemål. Som vår konceptkund är vi er professionella samarbetspartner för att stärka ert varumärke och underlätta ert arbete.

blå bakgrund med flera logo ikoner

Vi är specialister på produktmedia

vit ikon med arbetskläder
Personligt skydd
vit ikon av papper
Trycksaker
vit ikon av en kaffekopp och påse
Profil produkter
vit ikon av en t shirt
Profilkläder
vit ikon av en bokhylla
Inredning & Design
vit ikon av en servett och ett champagneglas
Gåvor
cirklar med olika färger som beskriver lyreco branding solutions

Vårt koncept

Vårt koncept innebär att vi hjälper er att stärka ert varumärke samtidigt som du som kund kan fokusera på din verksamhet då vi tar hand om allt från produktframtagning och tillverkning hela vägen fram till e-handel och distribution. Självklart gör vi det med hållbarhet i fokus genom alla olika delar av leverans- och produktionskedjan.

en grå rygggsäck bredvid en grå vattenflaska

Produktmedia, gåvor och gåvokort

Produktmedia är budbärare av ett varumärke med syfte att kommunicera varumärket och stärka dess identitet. Det är alltså produkter som bär ditt företags varumärke och kan kommuniceras både internt och externt. Vi är experter på produktmedia och med ett enormt utbud av leverantörer och produktionsenheter hjälper vi dig att göra rätt val!

en kvinna sträcker ut armarna i luften vid en sjö

Bygg ditt varumärke med hållbarhet i fokus

För oss på Lyreco Branding Solutions är hållbarhet i fokus i allt vi gör! Det sträcker sig hela vägen från vårt val av leverantör, material och distributionssätt fram till att hjälpa våra kunder att göra mer hållbara val och minimera sitt klimatavtryck.

en person som sitter vid en bärbar dator

E-handel och logistik

Som kund till Lyreco Branding Solutions garanterar vi en e-handels- och distributionslösning som möter era förväntningar och organisationens krav. Vi distribuerar ca 15.000 kollin varje dag vilket enbart är möjligt då vi är extremt effektiva och har ett lager som är ett av Europas modernaste.

händer som skissar på att pappersark

Kundcase

Våra kunder har inte valt en produktleverantör, de har valt en rådgivande partner.

Tack vare vår kompetens så har vi idag kunder i stort sett i varje bransch, vi har olika typer av uppdrag och anpassar vår lösning och leverans efter vår kunds behov och utmaning.

logotyp av lyreco branding solutions

Lyreco Branding Solutions

Besök vår hemsida för att ta reda på mer om produkter, sortiment och profilering av ert varumärke.