NespressoHero

GÖR DITT ARBETSLIV BÄTTRE

Kaffe är viktigt och gott kaffe på jobbet gör stor skillnad! Nespresso väljs av Michelin-restauranger, kaffeälskare och omtänksamma arbetsgivare över hela världen.

KONTOR, RESTAURANG, CAFÉ ELLER HOTELL?

NespressoSegment

HITTA DIN KAFFELÖSNING

HITTA DIN KAFFELÖSNING

MED SMAK FÖR HÅLLBARHET

Nespresso Hållbarhet

VÄRDET AV KVALITETSKAFFE

De av oss som har turen att njuta av riktigt kvalitetskaffe varje dag är medvetna om de positiva effekterna som drycken för med sig. Förutom den fantastiska sammanhållningen som byggs över en kopp, gör det också mycket för ditt företag.

Tre saker kvalitetskaffe kan göra för ditt företag!

  1. En undersökning gjord av Nespresso visar att kvalitetskaffe kan ha en stor inverkan på anställdas övergripande syn på arbetsplatsen och företagskulturen. Med tillgång till fantastiskt kaffe kommer dina medarbetare och gäster att känna sig mer uppskattade. Det är en liten gest som visar att deras arbete är viktigt och att du vill ge dem det bästa.
     
  2. När konkurrenskraften snabbt ökat är det viktigare än någonsin att attrahera och behålla anställda samt gäster. För att inte tala om vikten av att stärka uppfattningen om ditt företag. För att kunna göra det måste arbetsgivarna tillhandahålla det där lilla extra. Kvalitetskaffe gör skillnad!
     
  3. Kaffe av hög kvalitet kan också skapa bättre välbefinnande på din arbetsplats. Regelbundna kaffepauser hjälper anställda att hålla fokus och minskar stress under hektiska dagar. Den där lilla pausen kan göra stor skillnad, kanske föds rent av en ny idé under tiden!

 

Läs mer här!

 

CoffeDrink

VAD ÄR VIKTIGAST FÖR DIG NÄR DU SKA VÄLJA KAFFELÖSNING?

Full service ✓

Nespresso_textruta beige2

Hyr en professionell maskin och ta del av en proaktiv och heltäckande servicetjänst. Beställ ditt kaffe i vår webbshop så tar vi hand om resten – inklusive återvinningen.

Flexibilitet ✓

bild med beige nertill22

Vår prenumeration är enkel att starta. Maskin, kaffe och service i ett pris. Leverans och upphämtning av kapslar för återvinning sker kvartalsvis. Uppgradera eller avsluta när du vill.

Frihet ✓

bild med beige nertill23

Ibland är det enklare att köpa. Du väljer om du vill ha serviceavtal och beställer kaffe när du vill. Som alltid finns vi här för att återvinna dina kapslar.