En vit bakgrund med produkter ur lyrecos sortiment

Produkter

Arbetsplatsers behov

Ett brett sortiment som slår det mesta

Vårt breda sortiment slår det mesta. Oavsett om din arbetsplats är stor eller liten, om du jobbar på kontor eller inom skola, vård och omsorg, städ och hygien, lager och industri, kök och servering eller behöver profilprodukter och arbetskläder med logotype.

Upptäck våra produktkategorier som gör din arbetsdag lite enklare.

kontorsmaterial på ett bord

Office

I mer än 90 år har Lyreco varit expert på att erbjuda professionella kontorsmaterial. Vår ambition och önskan är att tillhandahålla ett komplett utbud av lösningar för att möta våra kunders behov. Tack vare vårt breda utbud kan du som kund vara säker på att hitta de kontorsmaterial du behöver. 

Se vad vårt Office-sortiment har att erbjuda! 

rengöringsprodukter på ett vitt bord

Life @ Work

Lyreco stöttar engagerat sina kunder mot välbefinnande, god hälsa och ett socialt ansvarstagande. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rätt pris så du och dina medarbeterare får uppleva en ren och trevlig arbetsmiljö, dagligen.

Se vad vårt Life@Work-sortiment har att erbjuda! 

skyddshjälm och reflexväst liggandes på ett vitt bord

Industrial

I vårt Industrial-sortiment finns allt du kan tänkas behöva för att känna dig trygg på din arbetsplats. Urvalet av dessa produkter baseras på nära samarbete med partners i kombination med väl analyserad branschexpertis. 

Vi anpassar oss efter kundens behov och uppfyller deras krav vad gäller kvalitet och säkerhet. Oavsett verksamhetssektor täcker Lyreco alla potentiella risker för alla branscher.

Se vad vårt Industrial-sortiment har att erbjuda! 

datortillbehör som ligger på ett vitt bord

Tech & Print

Från kontorsmaskiner till bläck och toner, Lyreco ger råd och stöttar sina kunder med att modernisera och optimera sina verktyg. Vi erbjuder ett brett sortiment bestående av teknisk utrustning och förbrukningsmaterial för din moderna och uppkopplade arbetsplats. 

Se vad vårt Tech & Print-sortiment har att erbjuda! 

en trästol står på ett bord vid sidan av leksaker i olika färger

Skola

Vi kan erbjuda allt från hobby och pyssel till inlärningsmaterial och möbler. Vi arbetar ständigt med att förbättra och förstärka vårt sortiment för att bredda vårt utbud men också för att alla skall känna sig trygga och säkra med att använda våra produkter.

Se vad vårt Skol-sortiment har att erbjuda! 

Vita sneakers en vit vattenflaska, vita blommor och en brun vit duk

Branding

Vårt erbjudande begränsas inte till en bransch utan våra produkter och tjänster fungerar utmärkt inom alla olika typer av situationer eller utmaningar. Vårt produkterbjudande är förmodligen branschens bredaste men det är vår expertis och lösningar som gör våra kunder nöjda.

Se vad vårt Branding-koncept har att erbjuda!