rengöringssprayer

Vårstäda med effektiva rengöringssprayer

Äntligen strålar solen och de varma vindarna sveper in över vårt avlånga land igen. Efter en lång vinter är det nu dags att rusta för våren och sommaren som är på väg. Som en årlig tradition, i takt med att naturen vaknar till liv, tar vi svenskar itu med sysslor som hjälper oss att förbereda för den varmare och ljusare årstiden som står för dörren. Precis som vi längtar efter friskheten utomhus, strävar vi också efter att skapa en fräsch känsla på våra arbetsplatser. Därför är den årliga vårstädningen högt prioriterad.

Ta nästa steg i din vårstädning

Det finns många sätt att genomföra en vårstädning på och vissa sätt är bättre än andra. För att lyckas ta nästa steg och effektivisera städningen på bästa tänkbara sätt ska du använda dig av effektiva sprayer från Pro Formula. Dessa gör inte bara gör städning effektivare utan sparar också pengar och på vår planet då det krävs minimalt med medel för att få det rent och fräscht.

Sprayer för alla områden

Pro Formula erbjuder en rad kraftfulla sprayer som löser smuts snabbt och effektivt . Allt från rengöring av kök och fönster till badrum och ytor så har Pro Formula lösningen för dig. Uppnå nya städvanor med produkter som håller längre och som hjälper dig att djuprengöra ditt utrymme före och under den hektiska vårsäsongen på ett smidigt sätt.

köksrent
cif badrum
cif fönsterputs

Allrent Köksrent

Kraftfullt rengöringsmedel speciellt sammansatt för att klara svårt nedsmutsade ytor i köket som till exempel köksbänkar, köksutrustning, stekkåpor, väggar och golv.

Allrent Badrum 2-in-1

Rengör alla ytor i badrummet som till exempel badkar, dusch, handfat, WC och blandare. Löser effektivt och snabbt kalk-, smuts- och tvålavlagringar.

Allrent fönsterputs

Tar bort det jobbiga med att putsa fönster med detta glas- och ytrengöringsmedel. Det torkar snabbt utan att lämna efter sig några ränder, film eller rester.

diversey banner

Oavsett om du ska rengöra badrum, kök, fönster eller andra ytor så finns lösningen hos oss på Lyreco tillsammans med Pro Formulas effektiva rengöringssprayer!