sustainability_team_2.

Hållbarhetsredovisning 2023

Vi är stolta och glada över att kunna meddela lanseringen av vår senaste hållbarhetsredovisning! Detta är en viktig milstolpe i vår strävan att skapa transparens kring vårt arbete för hållbar utveckling.

 I vår hållbarhetsredovisning delar vi med oss av våra insatser, framsteg men även utmaningar inom hållbarhet under det senaste året. Vi tar en närmare titt på våra initiativ för att minska vår miljöpåverkan, främja ett inkluderande samhälle och ansvarsfullt företagande, vi strävar ständigt efter att göra positiv skillnad. 

I rapporten presenterar vi också våra mål och strategier för framtiden, inklusive vårt klimatlöfte att minska våra koldioxidutsläpp med 50 % för allt vi levererar till våra kunder på fem år. Under 2023 överträffade vi vårt delmål och uppnådde en minskning på 37,2 %. Vi är därmed en god bit på väg mot att uppfylla vårt mål till år 2026.

Vi beskriver även hur vi planerar att fortsätta vår hållbarhetsresa genom att samarbeta med våra intressenter – från kunder och leverantörer till medarbetare och samhället i stort. Vidare återspeglar vår rapport vår tillämpning av OECD:s vägledning för due diligence för ansvarsfullt företagande och vår påbörjade tillämpning av den kommande CSRD-lagstiftningen. 

Vi uppmanar alla att läsa vår hållbarhetsredovisning och hoppas att inspirera er att bli en del i vår resa mot en mer hållbar framtid och för ett ansvarsfullt företagande. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad! Fortsätt följa oss för fler uppdateringar och nyheter om vårt hållbarhetsarbete. 

 

Ta del av vår hållbarhetsredovisning här!