Medarbejdere

Medarbetare och karriär

Du kan vara med och göra skillnad

Vi tror på en kultur där vi värdesätter våra anställda och inspirerar dem att bli så skickliga som möjligt, och våra kärnvärden Passion, Excellence, Respect och Agility, spelar en central roll i detta.

Genom en perfekt blandning av människor, teknik och vår Corporate Social Responsibility-strategi, strävar vi efter att leverera en bra arbetsdag för våra kunder och anställda.

Two people looking at a tablet

Jobb hos Lyreco

Är du intresserad av att jobba hos oss och tillsammans agera för en bättre framtid? Här hittar du lediga tjänster som finns att söka hos oss just nu.

Lyreco career - diversity and inclusion

Utvecklas med oss

Vi ger våra medarbetare bästa tänkbara utvecklings- och karriärmöjligheter och välkomnar glatt studenter som vill göra praktik, LIA eller examensarbete hos oss. 

kvinna i friluftskläder sträcker armarna i luften vid en sjö

Hållbara medarbetare

Vi tror på ett hållbart arbetsliv på många sätt, inte minst när det kommer till hälsa och välmående hos våra medarbetare.

Mountain pioneer

”A great working day. Delivered.”

Vi är stolta pionjärer inom vår bransch och får höga betyg från våra medarbetare.

Diversity

Inkludering och mångfald

Social inkludering och mångfald berikar företagskulturen i vår globala verksamhet. Vi tror att vi med olika erfarenheter och perspektiv kan komplettera varandra och därigenom stärka hållbarheten i vår verksamhet. 

Your development first.

Din nya arbetsplats finns hos oss

Tillsammans arbetar vi för att leverera en bra arbetsdag. Följ med några medarbetare bakom kulisserna och se hur en vardag hos oss kan se ut.