roof base

Šetření v dnešní době? COMMODUM vám ukáže, jak na to

 

Společnost COMMODUM působí na českém trhu již více než 30 let. Zajišťuje stavební práce v oblasti pozemních, vodohospodářských a inženýrských staveb a dřevovýrobu se zaměřením na dřevěná schodiště. 

COMMODUM se společností Lyreco spolupracuje od roku 2016. Kromě kancelářských potřeb a papíru odebírá také produkty z hygieny, OOPP, kávu a občerstvení. 

 

Přidejte se i vy k více než 14 500 spokojeným zákazníkům a využijte výhod dodavatele řešení pro kanceláře s téměř 100letou tradicí.  

Vytvořit zákaznický účet 

Změna dodavatele ušetřila čas i peníze

 

Společnost COMMODUM s Lyreco spolupracuje již od roku 2016. Ke změně dodavatele je kromě kvalitních produktů za férové ​​ceny přesvědčily i dodatečné služby, a především obchodní zástupce se svým profesionálním přístupem a upřímným zájmem o zákazníka.

commodum logo square

Ze začátku jsme odebírali pouze základní kancelářské produkty a papír. Časem nás [v Lyreco] přesvědčili, že jsou schopni dodat i jiné věci, jako například kávy nebo minerálky, které jsme do té doby nakupovali ve vlastní režii.

Monika Bolfová
COMMODUM, spol. s r.o.

Zákazník oceňuje jednoduchý proces objednávání prostřednictvím Lyreco e-shopu, široký sortiment globálních a lokálních značek, alternativy ke značkovým produktům a rychlé doručení zboží již příští den. Pokud mají zájem o speciální produkt nebo jakékoliv dotazy, tak vědí, že se mohou kdykoli obrátit na svou obchodní zástupkyni Danu Kolářovou

 

Chci se nakontaktovat s osobním zástupcem Lyreco 

Folders

Když na ceně záleží

Při obstarávání jsou pro mnoho zákazníků důležité tři parametry: 

  1. úspora nákladů 
  2. zvýšení efektivnosti nákupního procesu 
  3. spokojenost – s produkty a se službami 

COMMODUM má jako zhotovitel staveb výjimečnou situaci, jelikož objednateli spolu se stavbou téměř vždy předávají i dokumentaci. Proto pro ně má smysl nakupovat například produkty na archivaci za co nejnižší cenu. 

facts brackground image

Vlastní značka Lyreco – kvalita za rozumnou cenu

lyreco office products

Pod vlastní značkou Lyreco naleznete více než 1 500 řešení pro vaše pracoviště.

Produkty Lyreco v sobě spojují vysokou kvalitu za dostupné ceny. Všechny produkty značky Lyreco od řady Budget až po Premium jsou vybírány a vyráběny: 

  1. s ohledem na udržitelnost,  
  2. v souladu s normami  
  3. a kontrolovány akreditovanými nezávislými institucemi. 

Pokračovat ve čtení