Nespresso

Kancelář s vlastní kavárnou, nebo moderní coffee break

Káva je nedílnou součástí pracovního dne mnohých z nás. Už jen samotná vůně kvalitní kávy nás dokáže nastartovat a zvýšit náš pracovní výkon. Zapomeňte na instantní kávu z automatu. Povyšte firemní kávovou kulturu, vyzkoušejte kávový koutek a nabídněte svým zaměstnancům útulné prostředí s prémiovou kávou. 

 

 

Zjistěte více o výběru kávy Lyreco

Kávová kultura

 

jeden šálek kávy denně dokáže nejen nabudit, ale také viditelně stmelit pracovní kolektiv. Je proto důležité, abyste nepodcenili kávovou kulturu a věnovali jí na pracovišti dostatek prostoru a pozornosti. 

Coffee

Káva je nedílnou součástí moderního pracovního prostředí.

Bez šálku kávy se neobejde žádná porada, brainstorming ani teambuilding. Přesto její přípravě mnohdy nevěnujeme dostatek pozornosti a často se spokojíme s nekvalitní instantní kávou či s kávovým nápojem z automatu. 

Je však rozdíl, jestli si s kolegy vychutnáváte kvalitní kávu z čerstvě namletých zrn, nebo si v rychlosti na chodbě vypijete studenou kávu. 

 Chcete-li si svůj šálek kávy skutečně užít, zaměřte se na její původ, přípravu a nakonec správnou degustaci. Prvním krokem je výběr kvalitní kávy, jejíž původ znáte. Ať už sáhnete po zrnech z Brazílie, Kolumbie nebo Vietnamu, rozhodně nešlápnete vedle. Chcete-li si dopřát ještě vyšší kvalitu, doporučujeme Vám zrna z certifikovaných organických plodin. 

Voňavá kavárna přímo na pracovišti

Aby byl výsledek opravdu lahodný a Vaše káva chutnala jako z kavárny, jen kvalitní zrna stačit nebudou. Důležité je také správné namletí a následná příprava kávy. Nejlepším řešením je profesionální automatický kávovar, který se o vše postará, a Vy si jen vychutnáte výsledek. 

 

 Abyste se nemuseli starat o servis, případné opravy nebo každoměsíční nákup kávy, doporučujeme Vám spojit se s odborníky, kteří budou o chod Vaší kavárny pečovat. Pokud si pronajmete kávovar nebo stylový kávový koutek, nemusíte myslet na nic jiného ​​než na šálek chutné kávy. 

Vyberte si prémiovou kávu 

coffee maschine Nestlé Nescafé coffee corners

Profesionální kávová řešení pro vaši kancelář

Nestlé Professional ve spolupráci s Lyreco přišly s inovativním řešením do každé kanceláře. Vy si vyberete kávovar nebo kávový koutek, oni se postarají o všechno ostatní. Díky této unikátní službě si za výhodný měsíční poplatek můžete vychutnat prémiovou kávu z nejmodernějšího kávovaru přímo na Vašem pracovišti. Navíc po celou dobu spolupráce budete mít zajištěn kvalitní servis. 

woman with dark hair in white shirt

Dopřejte sobě a svým kolegům chvilku se šálkem kvalitní kávy a vychutnejte si ji v příjemném prostředí. Kávový koutek je stylovým a moderním řešením do každé kanceláře. Pronájem kávovaru nebo celého vybavení jistě oceníte Vy i Vaši zaměstnanci. 

Zuzana Removčíková
Catering Product Manager, Lyreco

POTŘEBUJETE PORADIT S VÝBĚREM KÁVY?

Stáhněte si našeho jednoduchého průvodce světem kávy. 

Pokračovat ve čtení