Wolt

Netradiční pracoviště: Vítejte ve Wolt Hungary

Wolt logo

Wolt je dynamicky rostoucí technologická společnost z Finska, jejíž aplikace je známá po celém světě. Jejich kancelář v Budapešti je obrazem moderního a flexibilního pracovního prostředí. Zaměstnanci mají možnost výběru z několika pracovních prostor, od sedaček, kávových koutků až po klasické kancelářské stoly. K dispozici mají samozřejmě také oddechové zóny a vybavení pro utužování kolektivu nebo brainstorming. 

Jak podpořit a zajistit takové dynamické pracoviště?

Wolt s Lyreco spolupracuje již od roku 2018 a kromě kávových řešení Nespresso Professional odebírají také kancelářské potřeby. Ve Woltu chtějí svým zaměstnancům vytvořit podmínky, ve kterých se cítí pohodlně a příjemně a mají po ruce vše, co v práci potřebují. S benefity od Lyreco mají k dispozici výběr z více než 12 000 produktů skladem s doručením druhý den přímo na stůl, do kuchyňky nebo skladu. 

Stát se zákazníkem Lyreco

Kitti Nagy Wolt

Potřebovali jsme firmu na dodávku kancelářských potřeb, která by dokázala flexibilně vyřizovat naše objednávky, nabízela doručení na další den a bezproblémově řešila fakturaci. Lyreco je v tomto směru velkým pomocníkem, protože si můžeme objednat veškeré potřebné vybavení na jednom místě.

Kitti Nagy
Office Manager Wolt Hungary
Remote video URL

Usnadněte si život v práci i vy a přidejte se k více než 14 500 spokojeným Lyreco zákazníkům. 

Vytvořit zákaznický účet

Coffee

Láska ke kvalitní kávě 

Společnost Lyreco je exkluzivním dodavatelem kávy a služeb Nespresso Professional v Maďarsku. 

Wolt, jako mnoho jiných našich zákazníků, má od Lyreco k dispozici kávovary řady Nespresso Professional a pravidelně odebírají vysoce kvalitní kapsle Nespresso.  

Kitti Nagy Wolt

Lyreco e-shop je jednoduchý na používání, se snadným procesem objednávání a fakturace, který usnadňuje každodenní život.

Kitti Nagy
Office Manager Wolt Hungary
Pancake

WOLT TIP:

Stmelte kolektiv při pravidelné snídani přímo v kuchyňce kanceláře! K nim je voňavá káva jako stvořená. 

Kolik lidí, tolik chutí. Vyberte si ze široké nabídky Nespresso kapsle, které vám nastartují a vylepší každý pracovní den. 

Roland Remenyi

Spolupráce se společností Wolt je rychlá a bezproblémová; 

jsme na stejné vlně, když mluvíme o trvalé udržitelnosti a 

zrychlených metodách řešení problémů.

Wolt je služba, která zjednodušuje jejím uživatelům život 

stejně jako to dělá Lyreco. Wolt jako technologická 

společnost neustále rozvíjí uživatelský zážitek – nejen pro 

zákazníky, ale také pro obchodní a restaurační partnery.

Roland Remenyi
Account Manager Nespresso

Cíle trvalé udržitelnosti nás spojují 

Pro Wolt Hungary a Lyreco je trvalá udržitelnost prioritou, která určuje směřování obou firem. Ve Wolt si stanovili jako cíle: 

  • dosažení nulových emisí, 
  • minimalizaci produkce obalů a odpadu (používání ekologických, biologicky rozložitelných obalů), 
  • podpora jejich partnerů a místních komunit. 

Wolt spolupracuje s nevládními organizacemi, které podporuje darováním potravin, a tyto je pak posouvají tam, kde jsou zapotřebí. Také recyklují staré kurýrní tašky, z nichž se následně vyrábějí např. věci pro zvířata (psí kabáty) nebo sportovní tašky.  

Wolt employees

Kromě kávy a kancelářských potřeb Wolt pravidelně objednává také kancelářský papír a tonery. Tisk se však snaží držet na minimu právě kvůli snaze o snížení uhlíkové stopy. 

Kitti Nagy Wolt

Není náhodou, že jsme si vybrali partnera, který má podobný závazek k trvalé udržitelnosti v každém bodě hodnotového řetězce.

Kitti Nagy
Office Manager Wolt Hungary
CIRCULAR ECO CARTRIDGES

Přečtěte si, jak můžete snížit uhlíkovou stopu u tonerů a inkoustových kazet.

Co s použitými kapslemi? 

Remote video URL

 

Trvalá udržitelnost Lyreco

Nová strategie trvalé udržitelnosti, zavedena v 2023, zahrnuje všechny aktivity společnosti Lyreco a jejich vliv na planetu, životní prostředí, lidi a komunity. 

Závazek k trvalé udržitelnosti je součástí strategické vize do roku 2026, která staví ekologii a etiku v dodavatelském řetězci a přínos pro komunitu do popředí růstu a rozvoje společnosti.  

Green

Pokračovat ve čtení