People working in a meeting room

Blijf het verschil maken!

Bij Lyreco geloven we in samenwerken voor morgen, wat betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar innovatie en ontwikkeling, zodat onze medewerkers, klanten en bedrijven kunnen blijven groeien en ontwikkelen.

We geloven in een cultuur die onze medewerkers waardeert en inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Onze kernwaarden passie, uitmuntendheid, respect en wendbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol. Door een perfecte mix van mensen, technologie en onze strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we onze klanten & medewerkers een geweldige werkdag bezorgen.

Onze waarden

UITMUNTENDHEID

excellence

We streven naar perfectie in alles wat we doen

PASSIE

passion

We geven echt om onze klanten

RESPECT

respect

We geloven in vertrouwen, respect en ethisch gedrag

WENDBAARHEID

agility

We anticiperen, innoveren en passen ons aan veranderingen aan

EB

Zorgen voor de beste werkervaring voor onze medewerkers om de klanttevredenheid te ondersteunen

Wij streven ernaar onze medewerkers de best mogelijke ervaring te bieden in een werkomgeving die hun waarden respecteert en aandacht heeft voor hun welzijn en aspiraties.

Mensen staan centraal in alles wat we doen en waar we voor staan. Als bedrijf zijn we er trots op dat we onze medewerkers de beste ontwikkelings- en carrièremogelijkheden bieden die er zijn, door middel van het op maat maken van opleidingsplannen en ondersteuning. Onze klanten zijn van het grootste belang voor ons succes, we erkennen dit door een service te bieden die ongeëvenaard is.

Alle departementen werken samen om ervoor te zorgen dat de geleverde service te allen tijde topklasse is, zodat we onze trouwe en toegewijde klanten kunnen behouden.

international career travel

Maak deel uit van een internationaal bedrijf

Lyreco is de Europese leider en de op twee na grootste distributeur van werkplekproducten en -oplossingen ter wereld, met 16 filialen die actief zijn in 25 landen en een Europese veiligheidsexpertise eenheid... het is een echte kans voor jou om je carrière internationaal te ontwikkelen!

Bovendien hebben we als internationale groep de mogelijkheid om samen met de Lyreco-dochterondernemingen deel te nemen aan solidariteitsacties op zowel mondiaal als lokaal niveau. Tijdens de recente gezondheidscrisis werden alle medewerkers van de Lyreco-groep wereldwijd gemobiliseerd om zich solidair op te stellen.

innovation lyreco

en een innovatieve onderneming

In 2016 werd de 'Innovation Direction' in het leven geroepen om de ontwikkeling van baanbrekende projecten zoals contactloze aanvulling of circulaire economie te versnellen.

Sindsdien hebben we het proces van onze innovatie versneld om gelijke tred te houden met de nieuwe verwachtingen van Lyreco-klanten en -medewerkers.

Een van de laatste voorbeelden is de hackathon die we in Parijs hebben georganiseerd met deelnemers uit heel Europa, om ons te helpen de contactloze bevoorradingsoplossing van morgen te ontwikkelen. Vandaag wordt dit aanbod op de markt gebracht.

Lees verder