Bij Lyreco streven we naar grootsheid.

Ons streven om grootsheid op de werkplek te inspireren is onze springplank naar hoe we een geweldige werkdag kunnen leveren.

Als je bij onze community komt werken, maak je deel uit van een cultuur die innovatie en jouw individuele bijdrage waardeert. We streven ernaar de best mogelijke ervaring te bieden in een werkomgeving die jouw waarden respecteert en aandacht heeft voor jouw welzijn en ambities, zodat je geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. 

Met onze kernwaarden passie, uitmuntendheid, respect en flexibiliteit als drijfveer voor elke beslissing en een perfecte mix van mensen, technologie en onze strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, streven we naar een geweldige werkdag voor onze mensen en onze klanten.

Onze waarden

UITMUNTENDHEID

excellence

We streven naar perfectie in alles wat we doen

PASSIE

passion

We geven echt om onze klanten

RESPECT

respect

We geloven in vertrouwen, respect en ethisch gedrag

WENDBAARHEID

agility

We anticiperen, innoveren en passen ons aan veranderingen aan

EB

Het kloppende hart van Lyreco zijn onze mensen

Onze fantastische mensen, bewuste cultuur en erfenis als familiebedrijf maken van Lyreco een fantastische plek om te werken. Als bedrijf zijn we er trots op dat we onze mensen de beste ontwikkelings- en carrièrepaden bieden, met opleidingen op maat en persoonlijke ondersteuning om hun doelen te bereiken.

Wij leveren duurzaam wat elke werkplek nodig heeft, zodat de mensen zich kunnen concentreren op wat belangrijk is. Al onze teams werken samen om altijd een ongeëvenaarde service te leveren, zodat we onze trouwe en toegewijde klanten kunnen behouden.

international career travel

Ga werken bij een internationaal bedrijf

Lyreco is de Europese leider en de op twee na grootste distributeur van werkplekproducten en -oplossingen ter wereld. Met 15 dochterondernemingen die actief zijn in 25 landen en een Europese veiligheidsexpertise-eenheid, heb je alle mogelijkheden om je carrière internationaal te ontwikkelen. 

Daarnaast nemen we als internationale groep, samen met dochterondernemingen van Lyreco, deel aan solidariteitsacties op zowel mondiaal als lokaal niveau. Tijdens de recente gezondheidscrisis werden onze mensen wereldwijd gemobiliseerd om de zwaarst getroffenen te steunen.

 

 


 

innovation lyreco

...en een innovatieve onderneming

We versnellen altijd ons innovatieproces om voorop te lopen en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en onze mensen, waarbij we ons richten op pioniersprojecten. 

Het Pioneer-programma is ons streven om innovatie op de werkplek te ondersteunen. In 2022 ontvingen we meer dan 200 inzendingen van onze mensen die een creatief idee hadden om een van twee uitdagingen aan te gaan.

Zes projecten werden geselecteerd om door te gaan naar de drie maanden durende versnellingsfase. Met de steun van gespecialiseerde coaches werken de teams aan het tot leven brengen van hun ideeën.

Lees verder