België

Lyreco in België

Jouw lokale partner, met een internationaal netwerk
Benelux vestigingen

Lyreco, altijd vlakbij

Sinds de overname van verschillende  lokale bedrijven - Kando (NL), Vermeire en Ageropa  (B) -  in 1989 is Lyreco aanwezig in de Benelux. Met de overname van Ahrend in 2005 werden we in België zelfs marktleider.

Intussen is Lyreco te vinden in verschillende vestigingen, verspreid over Benelux: de administratieve hoofdzetel in Berchem (België), een Customer Experience Center in Utrecht (Nederland), een kantoor in Luxemburg en het Benelux distributiecentrum met klantendienst in Vottem (België).

Met meer dan 700 medewerkers staan wij hier elke dag opnieuw voor je klaar. Zo ben je zeker van de beste service met een grondige kennis van de lokale behoeften. Persoonlijk contact, service en maatwerk zijn de sleutelwoorden in onze aanpak.

experience center

Neem een kijkje in ons kantoor in Utrecht

In het Lyreco Customer Experience Center, of gemakkelijker ons kantoor in Utrecht, vind je alle oplossingen terug die wij aanbieden. 

Wandel virtueel rond, en ontdek zo de kantoorinrichting, het Covid-19 aanbod, de Lyreco Print Solutions, onze koffie en thee-oplossingen en zoveel meer. 

Laat je volledig onderdompelen in de Lyreco Experience! 

Distributiecentrum

Lyreco Benelux uitgelicht

1989
opstart in Benelux
11
regionale distributiecentra
700
werknemers in Benelux
11.000
producten op voorraad
32.000
m² distributiecentrum
99,4%
bestellingen geleverd binnen één werkdag
Lyreco trucks

De distributie en levering van je bestellingen

De distributie van de goederen gebeurt vanuit het centrale Benelux warehouse, gelegen in Luik. Van daaruit worden alle bestellingen naar 1 van onze 11 regionale overslagcentra gebracht en de volgende werkdag op jouw werkplek geleverd.

Lokale oplossingen

CO2-neutrale levering

Lyreco trucks

CO2-neutraal papier

Bomen

Koffie- en theeoplossingen

koffiecorner