a woman is picking a plant

11.000 producten voor de werkplek

Van kantoorbenodigdheden tot Persoonlijke Beschermingsmiddelen
brands

Een langdurige samenwerking met de bekendste merken

Lyreco selecteert de beste producten voor de werkplek bij de bekendste merken van kantoorartikelen, pennen en schrijfwaren, papier, hygiëneproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Dankzij onze structurele samenwerking met betrouwbare leveranciers hebben we in de loop der jaren een gedeelde verantwoordelijkheid ontwikkeld, door voortdurend de beste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren en tegelijkertijd onze leefomgeving en de ethische basisregels te respecteren.

own brand products

Lyreco’s eigen label

Papier, pennen en schrijfgerei, recyclebare ecologische cartridges, mappen, klassieke en professionele wasmiddelen: Lyreco heeft een uitgebreid assortiment van eigen merkproducten ontwikkeld.

Meer dan 1.500 referenties worden nu aan onze klanten voorgesteld met als doel een goede prijs-kwaliteitverhouding te koppelen aan duurzaamheid.

Van het Budget assortiment tot het Premium assortiment, deze producten bieden een kwalitatief hoogstaand alternatief dat de behoeften aan kwaliteitsvolle kantoorbenodigdheden dekt. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en gefabriceerd in overeenstemming met normen die worden gecontroleerd door geaccrediteerde onafhankelijke instanties.

 Kies voor een groenere werkplek!

green tree

Het Lyreco Green Tree label helpt onze klanten om duurzame alternatieven te vinden voor hun kantoorbenodigdheden. Voor meer informatie hierover, bezoek onze rubriek Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen & informatie over ons Green Tree Label.  

Lyreco Green Tree

Audits voor milieu, arbeid en mensenrechten

factory

Om ervoor te zorgen dat onze verantwoordelijkheid en duurzaamheidsnormen voortdurend worden nageleefd, voert het QSS-team van de Lyreco groep jaarlijks, en rechtstreeks ter plaatse, audits uit bij onze partners die Lyreco-producten vervaardigen.

Lees verder